tisdag 31 maj 2011

Igår var det torsdag och nu är det fredag

Igår var det torsdag kändes det som, eftersom veckan är så kort. Idag är det med andra ord fredag. Inte helt fel kan jag tillägga. Dessutom är det ledigt fram till tisdag. Det är svårt att fatta. Lite som en minisemester så här i slutet av terminen. Jag hoppas på riktigt fina dagar i helgen.

I går kom också det efterlängtade Gröna Paketet som jag vann för några veckor sen av En bok om dagen. Och vilket paket det var! Hon hade minsann snokat runt på min blogg och funderat ut varenda liten detalj!

En bok i form av en deckare (som jag älskar), mörk choklad (mums!), en tidning som jag tänkt köpa, men som jag inte kommit mig för. Den hade också en yoga-DVD som jag måste testa!, tuggummi, Mentos, Läkerol (mycket sockerfritt! Det tackar jag för de närmsta två veckorna. Sen blir det choklad!) hårsnoddar till dotterns vilda hår, såpbubblor till dottern och det roligaste av allt: Dry schampoo! Vilken idé! Nu ser jag faktiskt fram emot att inte tvätta håret nån dag så jag får testa om det fungerar! Hahahaha. Dessutom kom en jättefin bok till dottern med som hon föll för direkt; "Klåfingerdagen". Den handlar om Lilla O som "råkar ut" för en massa saker under en eftermiddag och blir orättvist behandlad. Något som jag tror min egen dotter kan relatera till : ) Dottern älskade boken och lät mig läsa den högt två gånger under eftermiddagen och hon själv läste den för morfar och för sig själv i soffan.  Tack snällaste! Det var ett superfint paket som jag kommer att ha användning för en lång tid framöver!

Här är dottern med boken som hon inte släppte fram till hon gick och la sig. När hon duschade låg den på en stol utanför badrummet som hon placerat där självmant i syfte att lägga boken där.

Hörrni idag är det sannerligen Lill-lördag med tanke på de dagar som ligger framför oss. Passa på att njuta ordentligt! Jag hoppas solen skiner på er hela dagen.12 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Jag svarade dig i min egen blogg, men nu ser jag att du har inlägg här... ;-)
Klåfingerdagen och Lilla O hör ihop med PipLarssons - du vet vilket gäng jag menar? Just den här boken hittade jag på second hand, men den var i gott skick tyckte jag, och jag vet hur min minsting har älskat hela familjen PipLarssons... ;-)

Katarina sa...

Grattis, vilket fint pris!Nu har du lite mys pys tid frmaför dig! Det känns som fredag för mig också,,

Kram

Monika Häägg sa...

Vilket fint paket! Men, torrschampo??? Fungerar det? Det får du berätta om sedan! Roligt för lilla tjejen att där var lite pyssel till henne också!

Emma sa...

Trevlig torsdag! Och vilket bra paket. hmm, de torrschampon jag provade var si och sa men det jag gjorde var att ösa i en massa innan kall dusch och sedan balsamera. Jag slapp använda vanigt schampoo och varmt vatten som sliter pa haret och ända inte ga omkring med flottigt har. Men det ska funka om det är bra. Rapportera gárna

Kim M. Kimselius sa...

Härligt med spännande paket. Torrschampo fanns när jag var i tonåren. Använde mig mycket av det. Väldigt praktiskt! Snabb hårtvätt. Vad jag inte tänkte på var att hästlukten förmodligen satt kvar, trots att håret såg renare ut...
Lycka till när du testar schampot. Kram Kim

Monica sa...

Härligt med paket och det tyckte lilla dottern med tydligen, hon verkar så pigg och rolig:-)

Husfrun sa...

Visst är det härligt med långledigt :)
Det där dryschampot är faktiskt riktigt bra att fräscha upp håret med.

Saltistjejen sa...

Å Lilla O var en favorit när jag var liten. Älskade alla Pip-Larssons böckerna! Läste dem som var min mammas gamla. Samt hade även Pysen och Lilla O. :-)
Härligt med sådant paket och med lediga dagar!!!
KRAM!

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Ha, tro att jag fick en chock igår när jag insåg att ÖF var stängt torsdag-fredag denna veckan. Att måndag är en röd dag har jag faktiskt koll på ;-) Men dessa? Helt förvirrad... Hemma för länge. Existerar ingen omvärldsbevakning :-/

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vilket härligt paket med massa roligt innehåll! =)

mintekopp sa...

Å vilket fantastiskt fint paket, inte illa inte!!

Trillingnöten sa...

Enbok: Åh nu förstår jag! Klart jag känner till Larssons, men det var ett tag sen! :) Tack så hemskt mycket!

Katarina: Så sant! :)

Monika Hägg: Ja, verkligen roligt att hon hade tänkt på allt, till och med på det bästa jag har /min dotter/! Jag ska testa det där schampot sen!

Emma: Intressant teknik! Ska testa lite olika :)

Kim: Haha, hästlukt är ganska svår att få bort generellt i alla fall :)

Monica: ja, det är hon sannerligen! :)

Husfrun_ Vad skönt att höra att det fungerar :)

Saltis: kan bara hålla med :)

Skrotis: Men visst är det så! När man är ledig så länge finns liksom inte veckonummer eller ens röda dagar. de går i varandra :)

Karin: Verkligen! jag blev så glad!

Mintekopp: Nae, jag kan inte klaga alls!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...