lördag 7 maj 2011

Powerful woman

Tidigare i veckan fick jag ännu en Award. Denna gång från Kim Kimselius. Tack så hemskt mycket! Ett extra fint pris tycker jag eftersom det är just Powerful Woman Writer Award. Awarden skapades av Maria Engelwinge.


Hon startade den och skrev så här:

Under de åtta månader jag har bloggat har jag stött på så många fantastiska kvinnor i bloggvärlden. Starka, kompetenta, intelligenta kvinnor med driv, jävlaranamma, ödmjukhet och talang. Kvinnor som inte gett upp trots att livet tufsat till dem ibland. Kvinnor som jag ser som mina vänner i dag och som alltid finns där för varandra när någon av oss har det jobbigt. Därför vill jag dela ut denna "girl-power award".
Jag skulle helst vilja ge det här priset till er alla, men jag väljer ut några stycken och ber er som får det att sprida detta pris, eller uppmuntran snarare, så att det snart finns över hela bloggvärlden. För jag är övertygad om det kryllar av kvinnor där ute som förtjänar 

detta.


Helt rätt tycker jag!


Jag skickar därför den här fina Awarden vidare till dessa bloggare:


Monica med sin Starforsblogg som skriver om precis allt. Hon inspirerar med inredning, tankar om livet och samhället, sitt engagemang för barn och alltid med glimten i ögat!


Stef som är en hängiven student men som även hinner jobba och ändå har tid att hålla sin fina blogg vid liv med vardagsbektraktelser och annat roligt!


Anna  i Sheffield som nog är den tuffaste och coolaste bloggaren vars blogg jag läser (ni märker säkert vilka helt ocoola ord jag använder också a la 90-talet. Har ingen koll på vilka inneord det finns nu. Fett cool kanske?).


Alexis som är en kvinna med ett mål. Hon kört hårt och delar med sig av upp-och nedgångar i livet. Starkt!


Passa gärna på att titta in hos dessa fantastiska människor. Fler fina bloggar finner ni i höger spalt.


Ha en fortsatt trevlig lördag! Kram!

5 kommentarer:

Anna sa...

Åh så fint beröm! Tack så mycket!

Carro's Blogg sa...

Grattis till Awarden!

Kul att läsa om din dotter som helt plötsligt kom på att hon älskade popcorn. Tur att det var en sådan enkel sak och relativt billig.

Vi hade fredagsmys med tacos, känns ganska klassiskt det också.

Martina sa...

Den awarden var du väl värd!

sv: Tack för att du mig lite i frågan om vad man kan unna sig....När man är sugen på socker så kan man tydligen inte ens fundera ut sådana där andra godsaker...eller jo du kunde ju haha

Trillingnöten sa...

Anna: Väl värd den!

Carro: Ja, det är skönt när de är små och de ät lätta att göra glada :) Ingen iphone direkt, även om hon gärna skulle ha en sån också...Tacos är nåt som också är mysigt tycker jag :)

Martina: Tack :)

Alexi sa...

Tack så hemskt mycket för den fina awarden, ska sprida den vidare ;). Ursäkta det spersena svaret men jag har inte suttit vid någon dator på evigheter. Endast bloggat via mail på mobilen :p. STOR KRAM !!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...