lördag 7 maj 2011

Ibland får man ändra lite på dagens ämne

På sistone har det dykt upp en hel del idéer till blogginlägg och det är till och med ibland svårt att välja ut vad som ska skrivas. Vissa perioder är det tvärtom. Då kommer liksom ingenting. Hur hårt man än tänker.
I dagsläget har jag kanske en fem inlägg som väntar på att skrivas.

Den här helgen har börjat bra måste jag säga. Fredagen var en lugn historia med middag (kycklinggryta med curry för tredje dagen i rad. Don't even ask why. Men god är den i alla fall som tur är) och sen fick dottern stanna uppe en längre stund på kvällen. Vi poppade popcorn som tydligen är hennes nya favorit. I torsdags började hon nämligen prata om popcorn (som hon bara ätit två gånger i sitt liv tidigare) vid middagsbordet. "I love popcorn", sa hon plötsligt och såg så drömsk ut. Jag köpte därför lite att poppa igår. Tillsammans med en skål av de vita små godsakerna satt vi sedan och tittade på "American Idol". N njöt som aldrig förr. Vara uppe sent, äta popcorn med mamma och pappa och titta på TV (musik som hon älskar). Hon klappade vid varje framträdande och såg till att vi också gjorde det så klart, kramade om oss lite då och då, mumsade popcorn och bara hade mys. Lyckat!

Och i morse när jag kikade in på bloggen hade jag fått en trevlig kommentar från En bok om dagen som också arrangerar vårens bokbyte som jag är med i. Hon meddelade att jag har vunnit en grön påse med hemligt innehåll. Jösses! Nu känner jag att det var tur att jag faktiskt bestämde mig för att kommentera hennes tävlingsinlägg! Först tänkte jag inte göra det eftersom jag inte så ofta har tur i alla fall. Men för att ha chans att vinna måste man ju ändå delta.

Det blev således en alldeles fantastisk start på denna helg! Dessutom skiner solen utanför fönstret, och temperaturen ser ut att stiga rejält idag. Lycka!

Jag hoppas ni får en fantastisk helg mina vänner!

Bild lånad.

5 kommentarer:

sara sa...

Låter som en perfekt start på helgen. Vilken mysig kväll ni verkar ha haft.

Duktiga Tjejen sa...

Vilken härlig start! Själv var jag ute och sprang 7 km och lyckades sen hålla mig ifrån just popcorn (som är min helgfavvo) och la mig 22.30. M kom hem från Mellanöstern en timme innan, så det var ju bra!

Grattis till vinsten!

mintekopp sa...

Inte illa att gå och vinna en tävling inte! Grattis till det, måste vara en väldigt bra start på helgen!

my sa...

I know the feeling! :) jag har också en himlans massa blogginlägg som väntar på att bli skrivna...tror det är en av anledningarna till att det har varit lite öde på sittinginarainbow denna veckan. Ska bättra mig! :)

Vilken härlig myskväll ni hade! :) Härligt!

Tack för awarden förresten, inlägg kopplat till det är "under konstruktion", haha.

Trillingnöten sa...

Sara: Helt perfekt :)

Duktigatjejen: Bra jobbat med löpningen! Perfekt fredagkväll med mannen som kom hem också :)

mintekopp: Känns jättekul ;) När det inte händer så ofta heller!

My: hahaha, jag vet! Jag fick min nya award förra veckan, men har liksom inte hunnit med att skriva om den!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...