tisdag 31 maj 2011

Frälst?

I går tog jag med dottern ner på stan efter jobbet. HM hade 10% rabatt för medlemmar (och det är klart att man är medlem i allt som finns att vara medlem i) så jag passade på att inhandla ett par nya behåar. Jag har inte riktigt hunnit uppdatera min garderob sedan jag gått ned i vikt. Tyvärr innebär viktnedgång också att vissa "behag" också minskar i omfång. Både bra och mindre bra tycker jag själv. I alla fall var det dags för lite nytt "support" för den minskande överdelen.
Dottern har inte varit ute på ett bra tag då hon varit magsjuk. Kanske är det därför hon beter sig lite konstigt? När vi gick där på affären, iklädd en alldeles för stor stråhatt tagen från herrarnas avdelning och med sin älskade nallebjörn (som precis blivit utsläppt från "fängelset" Tvättkorgen efter en spyattack i förra veckan) brister dottern ut i sång. Jesus Christ, Jesus Christ! Högt och tydligt vandrar hon mellan raderna av kläder och sjunger njutningsfullt om Jesus. Jag kan ju tala om att vi är allt annat än en religiös famillj. För mitt tränade öra var det lätt att snappa upp vilken sång hon sjöng på och att hon utelämnade en ganska viktig del i sången. Nämligen "Superstar". Då kanske folk runtomkring hade fattat att hon är ett musikalfreak och inte bara en religiös liten knatte i en alldeles för stor hatt.
Ända sedan vi såg "Jesus Christ Superstar" i påskas har denna sång poppat upp i hennes huvud då och då. I går också in publikum.
Till och med jag som tidigare inte var något musikal-fan, har börjat gilla musikaler. Det är makens inverkan (sorry maken. Jag outade dig!) som jag skyller på. Det finns en hel del bra musikaler där ute (musikal på Broadway gillar jag så klart sedan tidigare. Det "måste" man!).
Här kommer dotterns favvis:

10 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahahaaaa! OMG! Så roligt! DET är ju underbart! Synd att du inte filmade henne. :-)
Kram!!!

mintekopp sa...

Hi, hi vilken underbar liten tjej! Och vilken låt hon har valt! Ha en bra dag Kram

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Hihi, så är det, ibland förstår inte utomstående allt, och det kan bli riktiga tokigheter ;-) Men underbart med musikalgillande. Jag hade en sån period.
Snöade in på Hair, Greace, en del Chess-musik. Men främst Hair (älskar fortfarande den musiken) *nynnar de flesta samtidigt*

Mrs Clapper sa...

Hahahaha! Störtskönt ju!

Heja H&M dessutom :D

my sa...

oooh, hon har bra smak din lilla tös! :) JCS är en av mina personliga favoriter och musikaler i allmänhet är som en drog för mig haha.

Vad härligt att hon vill sjunga sådär ute bland folk! :) Kanske lite jobbigt för morsan, men tänk vad underbart självsäkert. ;) Hejaheja!

Monica sa...

Härligt med sjungande barn, då blir jag alltid på gott humör, mer sånt mellan klädstängerna önskas;-)

Steel City Anna sa...

Vad gulligt :)

Camilla sa...

Härligt! Förstår att det såg charmigt ut när hon gick omkring i hatten och sjöng bland kläderna :-)

Trillingnöten sa...

Saltis: Jag vet!! Bra å vara efterklok!! :) haha...

Mintekopp: jag måste säga att hon har en bred repertoar! :)

Skrotis: Hair ja! Den måste jag för tusan se också :) Nästa projekt skapat!

Mrs C: hahaha, eller hur! Och HM rockar!

My: Hon har inga som helst funderingar på var hon sjunger. har hon lust då är det sång eller dans som gäller! Du ser, JCS! Bra smak du med!

Monica: Vi gör vårt bästa med att förgylla omgivningen :)

Steel City: Hon är söt, så söt :)

Camilla: Ja, verkligen! Nästan så man önskar att hon var frälst och sjöng hela tiden!

Martina sa...

Haha min dotter säger Halelulja (egentligen hallelura) då och då och ber mig också att sjunga "halelurasången".. jag har frågat henne hur den går och försökt med den där om hosianna davids son men nej det var tydligen fel.
Och jag kommer ju aldrig ihåg att fråga på dagis om det är någon sång de sjungit.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...