lördag 28 maj 2011

Lördag

Välkommen helg! Vi avslutade veckan på jobbet med friluftsdag. Tyvärr var ju vädret aningen bittert. Det regnade på morgonen och var väldigt mörkt. Istället fick vi omgruppera planerna för utomhusaktiviteter och anordnade en enklare fotbollsturnering. Det var mycket lyckat även om vi vuxna var helt slut efteråt. Det går galet till ibland.
Gårdagen avslutades med en Powerwalk. En seriös sådan! Inget ljug denna gång (som när jag tidigare skrivit). Det var uppehåll, inte för varmt och inte för kallt och solen kikade fram. En skön promenad. Jag ska försöka ladda hem en CD-bok att lyssna på när jag är ute och går. Nyligen lyssnade jag på en i bilen som var ruskigt spännande, "Levande begravd"  av Peter James som handlar om en svensexa som går helt galet. Vännerna begraver brudgummen i en kista nånstans och far iväg med bilen för att uträtta ett ärende. Tyvärr förolyckas de i en hemsk olycka och ingen vet var brudgummen befinner sig. Dessutom är det också någon i brudgummens närhet som skulle vinna på om han försvann. En tät thriller helt enkelt. Det var svårt att låta bli att hoppa över till slutet. Tar ju ett tag att lyssna på 12 skivor och man vill snabbt komma till ett avslut för att veta vem som ligger bakom och om brudgummen överlever. Kan varmt rekommenderas.

I dag blir det storhandling och sedan fika med min vän M som normalt bor väldigt långt bort (dock i Sverige). Vi träffas kanske 1-2 gånger per år och varje gång är guld värt. Ska bli superkul!
Och imorgon är det mors dag!

Ett hett tips till lördagsmys eller söndags"frukost" är dessa goda chokladbollar. Klicka på länken här.
 Ha en fin lördag mina vänner!

6 kommentarer:

Katarina sa...

Är det inte lite typiskt att det blir mindre bra väder när det är friluftsdag. Men du fick visst inte nog av fotbolls spelandet eftersom det blev en seriös Powerwalk. Heter det gång i snabb takt,, jag började just fundera på detta, he he.. Powerwalk är verkligen en vedertaget ord numera..

Ha en trevlig lördag! Kram

Duktiga Tjejen sa...

Spännande boken låter!

Jag brukar baka muffins på helgen, sånna superstora fyllda med bär och choklad. Har sånna i ugnen precis just nu! Undrar om jag ska gå till gymmet sen eller unna mig en powerwalk... Eller springa! Powerwalks är dock så sköna...

Emmas Bokhylla sa...

Later sjukt spannade! Kaaanske det ar tillatet att kika pa sista sidan?

Nej, gor inte det foresten, sist sa fick jag ju ga och undra en hel dag!

Anneli sa...

Det lät som en mycket spännande bok, den får jag söka upp.
Härligt att träffa vänner som man inte träffar så ofta.
Ha en riktigt skön fortsatt helg!

Monika Häägg sa...

Den lät riktigt spännande och hemsk. Vet inte om jag törs läsa den!
Hoppas den begravda brudgummen klarar sig!

Trillingnöten sa...

Katarina: Ja, så är det minsann alltid! Och visst är det skumt att PW har blivit så populärt ord? De smyger sig på de där nymodigheterna!

Duktiga: Men sånt där kan du inte prata om! Jag blir ju heltgalet sugen! Du får lov att lägga ut lite recept sen :)

Emma: hahaha, nae jag höll mig och så fick jag ju slutet till sist iaf. Tack och lov. Nu har jag lånat en annan ljudbok av samma författare. Mycket spännande!

Anneli: Den höll mig på spänn hela tiden faktiskt. Väldigt bra intrig! Ja, det är ku att träffa vänner som man nästan aldrig ser!

Monika: Jo, den törs du läsa även om den var nervkittlande!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...