lördag 24 juli 2010

Festligt

Ända sedan september förra året har jag, syskonen och resten av familjen planerat en födelsedagsfest för min pappa som fyller 50 år i morgon. Det har tisslats och tasslats och planerats i månader. Lokaler har bokats, gäster bjudits in i hemlighet och tårtor har bakats. Det är svår att hålla hemligheter vill jag lova. Så idag gick festligheterna äntligen av stapeln!
Jag tror nog att han blev ganska överraskad eftersom ingen av oss verkat så intresserade av att fira honom över huvudtaget. Idag blev han väldigt förvånad när släkten samlats för fika och senare när hans vänner kom för lite partaj med rockband och grejer! Partyt pågår fortfarande : )
Jag har hört rapporter från syrran att det har varit tårar och glädje under hela kvällen. Själva gick vi hem efter fikat (jetlagen sitter i ännu), men jag är glad att få rapport hur kvällen fortlider!

Han är verkligen en fantastisk pappa och han är värd att få fira ordentligt! Grattis kära pappa!

2 kommentarer:

Malin sa...

Kul att ni lyckades hålla det hemligt! Vi har överraskat min svärfar två ggr. Senast när han fyllde 70 och vi flög med barnen, den yngste var då 5 veckor. Plöstligt stod vi vid hans bord på restaurangen (min svärmor blev lika överraskad). Det var jättekul.

Trillingnöten sa...

Malin: Det är verkligen jättekul att överraska! Speciellt när det är lyckat och när personen i fråga verkligen uppskattar det :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...