tisdag 13 maj 2014

Skumma telefonsamtal

Allt som oftast får jag telefonsamtal. Nästan aldrig från någon jag känner dock. Utan Felringningar. De kan också vara intressanta. Igår såg jag att jag missat ett samtal, men jag ringde aldrig upp och kollade vem det var. Okänt nummer är liksom aldrig spännande här.

Idag ringde personen från samma nummer igen och jag hann svara. Första gången lade personen på, men snart ringde han upp igen. Jag svarade återigen.

- Hello!?
- Eh, hello, svarade rösten, who is this?
- This is Trillingnöten. I think you have got the wrong number, I know you just called me and you also called me last night but I did not answer, fortsatte jag, who are you looking for?
- My wife.
- Well, I am married to someone else, so I am most certainly not your wife, svarade jag.
- I wish I was married to someone else too, sa mannen med ett skratt, well this explains why my wife did not have a missed call last night. I am sorry I disturbed you.
- Oh, no problem at all, svarade jag, artig som jag är.

Och sen la vi på. Lite mer spännande felringning än när personen bara lägger på i örat på en.

6 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Men åh! Haha! Lite rart :)

Martina sa...

Vilken fantasieggande inblick i en okänd människas liv det blev.
Tusen frågor dyker upp i mitt huvud haha

Monica sa...

Det där var ändå lite intressant till skillnad från alla tok som ringer, det är väldigt vanligt här, går man in och kollar ett nummer på eniro så finns det tusentals uppgivna människor som får påringningar av dem i veckor står det, fast de aldrig svarar. Ett stort problem här, NIX och sådant hjälper föga.
Men man skulle kanske starta någon telefonrådgivning;-), behoven är säkert ändlösa, något att fundera på, många saknar en vettig människa att prata med:-). Ibland ringer någon tant fel och jag riktigt hör att jag kanske är den enda hon hört rösten på på länge, de ber så rart om ursäkt och pratar lite till, tragiskt så många ensamma det finns.

Annika sa...

HAHA!!

Det där var lite kul!
Gillar din "comeback".
Ja, du kan kolla upp nummer online här också. Jag brukar kolla via whocallsme.com

Kram!

iaz sa...

Skumt det där med folk som bara lägger på. Bättre att tala om att man ringt fel och be om ursäkt. Men visst är det lite spännande med när folk ringer fel, så längre de är trevliga =) kram

Casa Annika sa...

Haha! Vilken konversation!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...