söndag 27 september 2015

Dagen före

Imorgon börjar allvaret. Lång pendling, nya kollegor, nya barn, nytt klassrum, nya rutiner. Visserligen inte all på en gång för mitt nya arbete börjar med en studiedag för lärare. Ganska skönt ändå att börja så! På tisdag kväll är det dessutom föräldrakväll vilket betyder sen kväll för oss lärare, men samtidigt en chans att träffa föräldrar och prata en stund.

Med många nya "hej" blir det också en del "adjö" tyvärr. I fredags var det sista dagen på skolan och även på barnvaktsjobbet. Det kändes jobbigt att säga farväl. Jag har ju trivts väldigt bra på båda ställen och jag kan skatta mig lycklig som faktiskt har något som är så svårt att ta farväl utav. Det är inte alla som har det!
Jag hade gärna stannat kvar på skolan, men tyvärr såg det inte ut som om jag någonsin skulle få heltid eftersom skolan är så pass liten. Dessutom skulle lönen ändå bli sämre på en heltidstjänst. Just nu i alla fall.

Så imorgon börjar ett nytt kapitel! Detta blir bra!

3 kommentarer:

iaz sa...

Klart det kommer bli bra, du har helt rätt inställning =) Lycka till imorgon! Kram

Kattas Betraktelser sa...

Lycka till!

Monica sa...

Lycka till! Och hoppas att du får det bra och kommer att trivas. Och kanske du kan koppla av lite under den långa pendlingen, förbereda lite kanske på morgonen och på hemvägen ta ny andetag:-). Hoppas att det blir riktigt bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...