måndag 28 juni 2021

Drygt två veckor kvar

 Tiden liksom står stilla samtidigt som den rasar på med världens fart. Idag åker det stora flyttlasset med grejer som kommer att åka över havet i 6 veckor eller mer innan lasset når Sverige och oss. Det är ju spännande kan man säga. För oss är det drygt två veckor innan planet går hemåt. Ja, hemåt! Det är ganska konstigt. Just ordet "hem" är ju så olika för alla. Vi har ju "hem" på flera kontinenter och det är nog inget man kan göra åt när man är en internationell familj. Hjärtat befinner sig på så många olika ställen hela tiden. Det är bara att acceptera det. Ibland är det extra jobbigt när det värker och man saknar. Andra gånger är jag så tacksam att tillhöra en familj som har rötterna spridda över världen! Det ger ett sånt otroligt djup känner jag. Ett djup i själen, ett djup i ens personlighet, ett djup i perspektiv och ett djup i sättet att leva. 

Som en vän till mig nyligen sa, man får se livet i kapitel. Detta är ett nytt kapitel i boken om livet. Vem vet vad det kommer att innehålla full ut? Inget är någonsin för evigt, även om det ibland kan kännas så. Vad spännande livet är egentligen!

Hoppas ni mår bra där ute! Jag läser och glädjer mig åt varje kommentar bara så ni vet!

3 kommentarer:

iaz sa...

Åh, så spännande att flyttlasset är på gång. Hoppas det går bra med packandet av resten och försäljningen 👍 Snart är ni här! Kram

Malin sa...

Spännande. Känns säkert både vemodigt och kul. Lycka till!

Monica sa...

Hej igen och hoppas det gått bra för er alla att "landa" i det nygamla landet. Nu har ju allt kommit igång med skolor och arbeten också så det måste vara mycket jobb med allt och hoppas ni trivs och mår bra.

Hoppas också ni hittat ett fint boende.

Och ta hand om er väl och en önskan om allt gott till er.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...