söndag 31 oktober 2010

Attackerande fårfioler inte värst på TV

Nej, det är nog, när jag tänker efter, "Dansbandskampen". Alla ni som tittar på detta eller bara älskar dansband, jag ber om ursäkt i förväg.
Dansbandsmusik kan vara helt okej. Till viss del. Om jag slipper lyssna på det. Det är säkert jättekul att dansa på nån Folkets Park. Dock behöver det inte bli en tävling på TV.

Jag råkade slå över i reklamen (tittade på "Så mycket bättre" och det namnet är ju helt rätt) och fastnade vid "Dansbandskampen" när Donnez spelade. DonneZ.
Vad är det med alla dansbandsband och Z? Gör alla parodi på varandra till slut eller är det en outtalad regel att 90% av alla dansbandsnamn måste innehålla Z? En kvota måste fyllas av dansband med Z. Wizex. Larz-Kristerz. Rolandz. Lasse Stefanz.

Och varför göra om bra poplåtar till dansbandsmusik? För att hotta upp och gör dansband populärt bland yngre? Det fungerar inte kan jag tala om. Antingen gillar man det - eller så gör man det inte.
DonneZ, som jag råkade se, såg dessutom ut som ett gäng galningar på rymmen från nåt mentalsjukhus. I alla fall den blonda gitarristen i bakgrunden med det skumma leendet. Kanske passande eftersom det är Halloween idag då?

Programledarna...need I say more? Nån töntig kommentator och så Christine som är så malplacerad. Hon som annars är så bra tycker jag. Fel, fel, fel plats för henne.

Hett tips för er som gillar dansband: snart kommer realitysåpan "Danbandsbrudar" på TV4 plus (?). Helt sant är det. Jag svär. Jag önskar att jag skojade.


P.s Hett tips 2: titta inte på "Paranormal Acitivity" innan du ska gå och lägga dig. Speciellt när du är typ ensam hemma.

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaha!
men Oj ser att du verkar sett Paranormal activity ensam hemma!!! Oj! Jag drömde faktiskt mardrömmar efter att jag sett den. Men visst är den en riktigt bra skräckis!?!?!? man blir garanterat rädd...!! :-) Iallafall jag! Kanske bör svenska tittare spela in dansbandsprogrammen då och kolla EFTER att man sett Paranormal activity. Så kanske man inte drömmer samma typer av mardrömmar iallafall haha!
Kram!

Anna sa...

Jag dansar gärna, men kollar INTE på dansbandskampen.
Igår kväll/natt tittade jag på Mördare okänd (brukar jag se) samt alla avsnitt av The Event som dom sände i repris fram till sena natten. Inte rikigt i min smak, men hade ändå svårt att sluta se när jag väl börjat att komma in i den otroliga handlingen.
Ha en skön söndag!

Monica sa...

"Så mycket bättre" är ju väldigt kul att se, jag i alla fall blir förvånad för det mesta av annat orkar jag inte titta hela programmet ut.

my sa...

Alltså, dansbandskampen är ju KUNG!! Haha, eller inte.

Bara första säsongen då Larz-Kristerz (och jodå, de var ett skojband från början så deras namn är i allra högsta grad ironiskt, hihi) var med, eftersom de är från fantastiska älvdalen. Jag var till och med nere om och tittade på en av deltävlingarna och det var faktiskt riktigt, riktigt roligt. Mer röj får man leta efter!

trevlig söndag!! :)

emma sa...

Haha, ja det är ett mysterium det där med z. Blir extra fånigt om man gör som spanjorerna och läspar på alla z.

Anneli sa...

Kan bara hålla med dig :) Jag orkar verkligen inte titta men det händer ju att man zappar i reklamen. Ibland zappar man väldigt fort förbli en del program :D

Marie sa...

näe, såg du Paranormal activity ensam? Du är modig du..den är ju läskigast i år!

Trillingnöten sa...

Saltis: Hahaha! Jag ångrar att jag såg den ensam hemma...den är grymt läskig. Så där mystisk och inte bara en massa blod och sånt!

Anna: ja, dansa är en annan sak. Jag är inte den som är den. Har gått buggkurs till och med! Men att se på sånt där...nej. Det går bort. Jag vill faktiskt se The Event. Ska vänta tills maken kommer hem!

Monica: Ja, jag kan faktiskt se ett helt program utan att göra nåt annat. Känns jättebra!

My: hehehe..man FÅR gilla programmet! :) Jag gillar dig i alla fall :) Och att vara där är säkert MYCKET roligare än att bara titta. Har man intressen genom att man känner nån är det också mer intressant :)

Emma: hahahaha! Underbart roligt!

Anneli: Ja, fy sjutton vad man zappar hela tiden...kanske skulle bli ett fint namn på ett band: Zappaz :p

Marie: Jag känner mig lite modig. fast inte när jag skulle sova... :p

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...