lördag 16 oktober 2010

Ibland blir man rädd

Vad skönt att slippa stiga upp i ottan! Lördagar är helt klart bäst. Det var till och med ljust då jag steg upp. Härliga tider. Jag och N käkade frukost och gosade i soffan och sen gick vi ut på stan. Klockan var strax före 10 när vi nådde centrum. Vi tänkte först kika in på en fantastisk leksaksaffär som finns i stan. De har hur mycket roligt som helst, rejäla saker, annorlunda saker, dock en aningens dyra. På håll ser jag mammor med barnvagn fara som vildar från alla håll och kanter. De stannar utanför leksaksaffären och kastar sig in genom dörren. Jag fattade ingenting! Mormödrar och farmödrar tycktes också vallfärda just denna dag. Nu hör det också till saken att affären är ganska liten till ytan och det ryms inte speciellt många för att det ska bli knökfullt. Vi når affären så småningom och då inser jag att de har utförsäljning! De ska flytta till en större lokal och det är sista readagen och 50%. Fantastiskt! Det var rena huggsexan där inne. Folk tryckte sig förbi för att få fatt på så mycket som möjligt. Det flög leksaker hej vilt ett tag där inne. Det var underbart att komma ut igen. Det gick inte att vara där någon längre stund. I alla fall fick jag tag på en tamburin, en sax och en röd fin bil. Till N alltså.

Sedan gick vi hemåt, åt lunch med syster E och hennes lilla son S. Mysigt! Nu sitter jag och slappar framför TV:n. Ska titta på "Precious" tror jag. Passar på att kika på de filmer som maken inte har lust att se.
Ha det gött alla vänner!

5 kommentarer:

Anneli sa...

Vilket äventyr :)

Saltistjejen sa...

Hu! Jag har lite svårt för den där "roffa-åt-sig-mentaliteten" och brukar sky typ mellandagsreor etc som pesten...!
Precious var otroligt bra!!! men den kändes lite som ett slag mitt i solar plexus. Fantastiska skådisar!!!
Kram!

Stef sa...

Naaah mig lurar du inte, den där tamburinen köpte du till dig själv!!! Erkänn!!!! ;) kramar

Marianne sa...

Nu har jag läst inlägget om din älskling som har åkt till NY! HU så länge han ska vara borta! Men, nu har två av de hemska veckorna gått, så nu närmar du dig hälften av tiden.

Precious vill jag också se!

Kul att du lyckades sno åt dig någonting bra i den där affären : )

Kram!

Trillingnöten sa...

Anneli: Kan man säga!

Stef: Attans! Du är så smart!

Saltis: Ja, verkligen jobbigt med sån rea! Inte värt all stress för ett par ynka kronor...
Precious var verkligen hemsk...samtidigt tänkvärd. Sånt händer ju dagligen tyvärr!

Marianne: Ja...usch! Nu är det mindre än fyra veckor kvar och jag firar i mitt inre!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...