onsdag 27 oktober 2010

Den här veckan...

Den här veckan har har varit en enda lång transportsträcka till helgen. Jag vet inte varför veckan har varit så jobbig och lång. Jobbet har flutit på, N har varit helt underbar, vädret hyfsat...men jag har liksom inte varit på topp över huvudtaget. Jag har inte känt för att träna (men det har jag ju gjort i alla fall), inte för att läsa, se på film, städa, laga mat...ingenting. Veckan har bara varit "BLA och BLÄ". Ibland kanske det måste vara så för att man ska uppskatta allt man har.
Just nu längtar jag efter fredag. Efter att kika på en film sent,sent på kvällen. Efter sovmorgon på lördag. Jag längtar efter maken. Kanske är det så att jag är lite otåligare då det är så få veckor kvar tills han kommer hem. Två veckor kvar och jag räknar äntligen ner.

För att muntra upp mig lite kikade jag på tjuvtittat. 
Jag vill bara ge en vänlig påminnelse innan jag avslutar inlägget:

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Du ibland har man sådana här perioder. Jag gissar att även årstiden med mörkret gör sitt till för att urlaka en på energi. Att du dessutom är ensam utan maken tror jag spelar enormt stor roll. Både rent preaktiskt men kanske framförallt mentalt. Det är inte lätt att alltid uppskatta det man har just nu och leva i NUet. Ibland känns saker och ting inte på topp. Men det är väl det som är livet - det går upp och det går ned...
KRAM!

my sa...

Sådana veckor har vi alla ibland! :)
Hoppas det blir bättre så fort du fått njuta av helgen. bara två veckor kvar, härligt, två veckor går fort ska du se.

Anneli sa...

Du ser tiden går fortare än du någonsin kunde ana :D
Ha en skön kväll!
Kram!

Anna sa...

Jag har också haft en evighetslång vecka. Bara en dag till så blir det helg! Det är mörkret tror jag.

Stef sa...

Aha det är en sån vecka! Inte roligt! Men imorgon är det fredag och härlig helg! Och efter det väntar en ny vecka, en bra en!!!!

Kramar

Trillingnöten sa...

Saltis: Ja, det är nog lite blandning av allt som pågår här...men nästa vecka hoppas jag att allt ska vara som vanligt igen! :) Tack!

My: Två...låter så mycket bättre än de sex veckor som var tidigare...två!

Anneli: Faktiskt! Tack! Kram

Anna: FREDAG!!!!

Stef: Ja, det är skönt att veckorna tar slut så man kan börja om igen :)

Min plats i solen sa...

Ibland känns allt bara så där olustigt. Och det är ok, man får känna så. Det är kanske inte så konstigt heller. Ni har ju stretat på nu i flera veckor, du och N här hemma och din man borta i det stora landet. Mycket längtan och saknad på båda kontinenter. Men jag tycker att du ska ta och läsa dina inlägg du har gjort de senaste veckorna. Det har verkligen hänt MASSOR med saker under den här tiden mannen har varit iväg. Och du har fixat alltihop. Galant. Då är det väl helt ok att man får ha några dagar då man inte riktigt känner för något.

Jag hoppas att du får en riktigt fin helg och får laddat batterierna ordentligt. Gör saker som DU mår bra av och trivs med denna helg. Skäm bort dig själv lite och titta dig i spegeln och var stolt över dig själv. Det är bara två veckor kvar nu. Det kommer att gå snabbt som vinden och snart är han hemma hos er igen.

Sköt om dig vännen!
Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...