torsdag 28 oktober 2010

TGI Friday - igen

Äntligen är det fredag! Äntligen, äntligen, äntligen! Jag har längtat! Och längtat. Synd bara att den där jäkla helgen är så himlans kort. Två dagar. Den borde ju vara en så där 3-4 dagar. Alldeles lagom. Men samma betalt givetvis. Vad annars?

Igår när jag hämtade upp N från förskolan visade det sig att hon hade lite feber. Typiskt. Stackaren. Igen. Hemvägen gick bra i alla fall. Annars är dte ju lätt att det blir en massa gnäll på den 40 minuter långa pendlingen...speciellt som hon sitter bak och jag fram (jag kör ju, duh) och om hon är sjuk och eländig.

Vi stannade också på affären på väg hem och köpte lite proviant. Mjölk och sånt kul. När vi stod i kassan och skulle betala fastnade mina ögon på en tidning som jag inte kunde motstå. "Mat", någon bitidning till en kvällstidning. 20 förföriska kladdkakor utlovades på framsidan. Oj! Jag var ju bara tvungen att ha den! Jag är ju kladdkakoman! Så jag köpte lite matporr för att muntra upp mig lite.
Nu är tidningen neddreglad och fräsch efter att jag kikat igenom lite snabbt och planerat de kommande 20 helgerna med fredagsmys.
Asså, titta på detta:


Seriöst mumsigt! Trevlig fredag på er alla! Här ska njutas!

6 kommentarer:

Monica sa...

Men fy vad gott det ser ut;-)! Måste köpa om den finns kvar, konstigt mannen inte ser sådant, han handlade ju igår:-). Trevlig helg och sköt om er. Hoppas lillflickan kryar på sig fort.

Anna sa...

Guuud va´sugen jag blir! Får bli nåt sånt där smarrigt som fredagsmys tror jag.
Ha en skön helg!

Anneli sa...

Jag älskar också kladdkaka! Kanske får jag också försöka få tag på ett ex :D

my sa...

mmmmm....mums! Plötsligt känns min sockerkaka från igår inte lika lockande. haha.

Trevlig helg!

Min plats i solen sa...

Stackars lilla N, jag hoppas att hon mår bättre nu och kan mysa och njuta av helgen riktigt ordentligt?

Jag kan bara hålla med dig, matporr är det bästa som finns. ;) Man kan ju bli rent sjuk av allt det goda som finns och när man inser att man aldrig kommer kunna hinna med att äta allt gott som finns under en livstid (om man inte ska rulla fram vill säga) gäller det helt klart att prioritera. ;) Jag föreslår att du börjar baka redan i morgon. En kladdkaka för att fira Halloween. En riktigt skrämmande god en.

Sköt om er och ha en fin helg vännen!
Kram Lotta

Saltistjejen sa...

Wow vad sugen jag blev på ngt gott!!!
Och DU det ÄR underbart med fredagar! :-)
Ha en fin helg nu!
kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...