tisdag 19 oktober 2010

Mitt projekt

Jag har ju gått med i ett nytt projekt skapat av Ulrika där man varje vecka ska rensa i sin röra hemma. Jag tyckte det var en alldeles utmärkt idé då maken är borta och jag behöver annat att tänka på. Plus att julen snart är här och jag gillar ju som sagt att julstäda - på riktigt. Varenda vrå ska gås igenom. Förra veckan hann jag inte skriva och visa, men här kommer i alla fall förra veckans projekt!

Min bokhylla där jag så klart förvarar böcker, men också fotoalbum, DVD-skivor och annat smått och gott. Den har fått sig en genomgång. Bild på det kommer senare.
Denna veckan tar jag mig an bokhyllans kompis: lådorna. Lådan är sönder, hänger och dinglar. Trots det har vi en massa saker däri. Vi får se hur jag går tillväga med den. Just nu ser det ut så här:


Ingen vacker syn direkt. Det ska fixas under veckan som kommer. När jag har tid...typ...i helgen? Jovisst.
Hoppa gärna på projektet ni också. Nu när julen står vid dörren och knackar lite försiktigt.

Apropå julen. Igår köpte jag och syster J årets första julmust (min första i alla fall. J hade redan tjuvat lite tidigare)! Och Allers julspecialtidningar kommer ut. Jag var SÅ nära att kasta i tidningen av bara farten! Nu är det snart jul i vårt hus.

7 kommentarer:

Katarina på Filippinerna sa...

Vilket bra initiativ! Jag ska hänga på direkt, det blir gästrummet som är belamrat med små ogjorda projekt..Ha, ha

Saltistjejen sa...

Oj sådant gör jag liksom lite hela tiden. Annars skulle vår lilla lilla lägenhet totalt svämma över. Nu är det bara halvkriser hela tiden hahahaha!!!!! Ser fram emot efterbilderna! :-)

Monica sa...

Det där är jättebra att ta tag i. Och lådor som man monterar själv har en tendens att flyga isär:-) men de brukar gå att skruva ihop igen. Allers julmagasin är inköpt:-)!

Anna sa...

Lådor går alltid sönder tycker jag ...

Nu fick jag en jättehemlängtansvåg till julmust ... Åh vad jag saknar julmust!

Min plats i solen sa...

Vad duktig du är som tar tag i sådana projekt. Vi har dem alla - de där projekten som vi borde göra men som vi skjuter upp i det längsta. Men när det väl är gjort är det en sådan skön känsla. Befriande på något vis. Själv rensade jag ur garderoben i helgen och det var ljuvligt när det var klart. Fler projekt återstår men jag behöver nog ladda lite emellan vart och ett.;)

Lycka till med din röjning vännen! Ser fram emot att få se det färdiga resultatet sedan.

Kram Lotta

Leles värld sa...

Vilken bra ide! Jag hänger på...Har flera rensproject som behöver göras. Det blir liksom inte bara av.

Trillingnöten sa...

Katta: Kör på! Det kan behövas ibland :)

Saltis: Hahaha. När man bor litet då är det A och O att verkligen ha rent och obelamrat!

Monica: Ja, verkligen. De där lådorna är bara trassel :)

Anna: ja, visst är det så! Fy sjutton. Och julmust....mmmm...mums! Då är jag plötsligt glad att bo i Sverige vid jul! :)

Lotta: Ja, eller hur! Ibland skjuter man upp. Speciellt det som kanske inte alltid är så roligt men ack så nödvändigt :)

leles: Kör på nu! Ser fram emot att se resultat ! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...