söndag 24 oktober 2010

Pocket&Påhitt

Jag är ju med i Pocket&Påhitt hos "En bok om dagen" och för att den man byter med ska få lite "kött på benen" vad gäller dessa pocket och påhitt som ska skickas kommer nu en lista med svar på relevanta frågor.

1. Vilken genre eller författare gillar du bäst? 

Jag gillar det mesta. Allt från deckare till djupare skönlitterära böcker. Bland mina favoritförfattare finns Dean Koontz, Leif GW Persson, Harlan Coben, Martina Haag och Anna Jansson.

2. Vilken genre eller författare är du nyfiken på?

Jag är nyfiken på till exempel Mari Jungstedt som jag inte läst något av. Dessutom har jag hört att "Tre sekunder" av Roslund och Hellström ska vara bra. Verkar som min stil. Carin Gerhardsen har någon serie som verkar spännande också.

 3. Vad har du läst, men tänkt "Aldrig mer!" om..?

Jag är inte superförtjust i sci-fi alls. Nej, det går bort faktiskt. Jag gillar heller inte författare som Liza Marklund eller Tom Clancy. Inget jättedjupt som "1984" eller "Animal Farm" heller.

 4. Finns det någon författare som du samlar på? Har du allt?

Jag har läst ruskigt mycket genom åren men jag samlar inte på böcker direkt. Jag ger vidare eller lånar på biblioteket. Jag har läst allt av Dean Koontz och Marian Keyes till exempel.

5. Finns det någon lista publicerad, över vad du har läst genom åren?

Tyvärr inte. Kan säga som så att det är en gedigen lista. Lite mindre på senare år så nyutkommen litteratur är oläst för mig.

6. Vad äter du för godis?
Jag äter allt godis :) Lösgodis och mest choklad. Jag gillar mjölkchoklad av Marabou eller Fazer och gärna mörk choklad av Lindt och Amadei. Inte Anton Berg. A big no no.

7. Naturgodis - ätbart eller inte..? Absolut ätbart, men inte föredraget!

8. Dricker du te eller kaffe? Favoriter? Odrickbart?

Jag är en tedrickare och gillar att testa nya smaker. Jag ogillar dock Liptons frukt-teer som mango och exotisk. Favorit är antingen Twiningsmärket eller lös-te. Gärna spännande nytt :)

9. Hobby? 


Hmm...svårare. Jag tränar mycket, Speciellt löpning och styrketräning. Jag sprang t ex tjejmilen och planerar in ett maraton så småningom i framtiden. Jag älskar film och är speciellt förtjust i skräckis och komedier. Andra intressen är min familj och min dotter som jag ägnar mycket tid med. Barn generellt är något jag uppskattar. Jag tycker om att scrappa. Dvs göra egna kort till födelsedagar och annat. JULEN är mitt intresse också. Jag börjar tänka på julen i juni ungefär :) Matlagning och bakning är också något som jag gillar. jag testar gärna nya saker!

10. Favoritfilm? 


Favoritfilmen är "Forrest Gump" (kanske lite obvious med tanke på namnet på min blogg). Jag gillar också "Little miss sunshine" och mysiga feel good filmer som har ett budskap.

 11.Favoritmusik?


Jag gillar all sorts musik egentligen och gillar att hitta nytt. Favoritmusik är bland annat Beatles, Coldplay, B.O.B, Leona Lewis, John Legend och Michael Buble.

12. Stjärntecken? Favoritfärg? 


Jag är Jungfru. Favoritfärg är mörkblå och gul.

13.Samlar du på något?

Minnen :) 


Det här var svårare än jag trodde! Men jag hoppas att det hjälper lite iaf!

3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Vad roligt att lära känna dig ytterligare genom dina svar. De är roliga de där utbytena. Det är vansinnigt roligt att fixa ihop ett paket till någon annan och en extra bonus att dessutom få ett paket som någon annan har fixat till en själv. Det ska bli kul att se vad du får i ditt paket sedan. :)

Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Lotta:Visst är det roligt! Det är första gången jag är med i nåt sånt, sen jag var liten i alla fall, och det är vansinningt kul att fundera ut saker att skicka! Kram

Anna sa...

Bra! Nu vet jag lite bättre. Det här ska bli kul!
Kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...