söndag 12 december 2010

Så mycket sämre

Gårdagen var väldigt lugn. Vi kikade på TV, jag gick till gymmet, jag knåpade ihop årets enda julkort och sen lagade jag lax i ugn. Kunde absolut inte varit lugnare.
 Igår kväll var det också säsongsavslutning på "Så mycket bättre" som jag tittade på. Tyvärr var det programmet inte lika bra som tidigare veckor. Det fanns väl några stunder som var lite roliga. Som fyrverkeriet och när Lasse börjar skratta när han ska förklara att det var tur att kräftorna redan var döda när smällarna satte igång...Då skrattade jag med. Jag vet inte om det var så roligt egentligen, men när Lasse skrattade blev det det.
Sen tyckte jag programmet mest handlade om att "du är så bra", "jag kommer att sakna er så mycket", "det har varit en fantastiskt vecka", du är bra, nej du, du är bättre"...
Det blev lite som en klubb för inbördes beundran som hade årsmöte. Lite väl pluttigt och tjatigt.
Kanske är jag petig eller kanske inte på humör för sånt just igår kväll. Så kan det också vara.
Jag ser i alla fall fram emot nästa säsong!

Idag är det tredje advent mina vänner. Snart är julen på ingång. Jag hoppas ni får en fantastisk söndag!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hm.... årets enda julkort...?!?!????
Nu höjde du plötsligt ribban! KNÅPADE du ihop det....?! Oj!
Gulp...!

Anna sa...

Blir alltid nervös när Lillbabs ska öppna munnen och igår blev det för mycket av både det ena och det andra....Christer Sandelin bredde verkligen på....di Leva håller sig diskret, men ändå inte...
Ha en skön 3:e-advent.
Kram

Anna sa...

Haha, jag skrattade också åt det där med kräftsmällen, det skulle ju varit ett jättepinsamt skämt om Petter hade sagt det, men Lasse tyckte ju att det var så roligt själv och det smittade av sej. Jag tyckte det var väldigt roligt när de handlade och DiLeva hade ett förhållande med grönsakerna :) Och så var det bra låtar ...

Carro's Blogg sa...

Ja jag kan bara hålla med, det var lite tradigt programmet igår. Men vi har följt de flesta programmen och det är ett kul koncept.

Funderar redan över vilka nya artister jag skulle vilja se, Ola Salo, Lill Lindfors och Lisa Miskovsky, kanske..!

Monica sa...

Tyckte det var rätt kul ändå, lite rörigt, men de är ju rätt röriga:-). Bra låtar och om jag tänker efter så är de en rätt osannolik konstellation och det gör det hela så kul och levande. Att de är så snälla med varandra har jag tyckt är skönt, det finns ju nästan inte i verkligheten. Tror nog inte det är lätt att sätta ihop nåt lika intressant, den första serien är nog bäst. Funderar på att köpa CDn:-). Ha det bra och stort lycka till imorgon! Tror det blir som "Våra vänners liv" ungefär:-) om du såg Luciafirandet där, blev succé:-).

Madeleine sa...

Har också kollat på en del avsnitt. Ett mysigt program : D

Trillingnöten sa...

Saltis: Ingen panik :)

Anna: Ja, Lill-Babs kan lätt bli för mycket måste jag säga.

Carro: Möjligheterna är oändliga! Jag ser redan fram emot nästa säsong. Efte jul ska jag kolla på "Stjärnorna på slottet" i alla fall .)

Monica: Ja, lite rörigt, men alla är så vibrerande på nåt sätt att det är skönt. Och jag gillar också att de är snälla mot varandra! Å andra sidan blir det lite för sött ibland :)

Madeleine: Ja, jag gillar det!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...