fredag 31 december 2010

Då var det dags igen.

Förra året skapade jag lite lösryckta nyårslöften som gick i stil med att göra yoga minst en gång i veckan (check!) och att försöka leva mer i nuet och inte tänka så mycket framåt eller bakåt (halvt check). Egentligen är jag inte så mycket för nyårslöften för, face it, man håller inte alls det man lovar på långa vägar.
Dock tycker jag att man kan tänka framåt och planera inför det nya året, planera lite förändringar till det bättre. Därför kommer nu min nyårsplanering istället för nyårslöften.

- nu när träningen fungerar som en klocka vill jag få bukt med kosten och det jag stoppar i mig. Jag måste se de hälsosamma valen som en belöning istället för ett straff. Givetvis måste man ju få äta av det gotta, men med mer måtta (tror fasiken den sista meningen rimmade!)

- Skriva den där barnboken som ligger och dräller och försöka få den utgiven. I alla fall skicka den till olika förlag för att få den accepterad eller refuserad. Den som aldrig försöker är ju redan dömd att misslyckas.

- Bli mer effektiv. Jag ska sluta skjuta upp saker utan ta tag i det på en gång (eller snabbare i alla fall!).

Nu är det alltså officiellt. Årets sista dag. Det nya året börjar imorgon. Nya chanser, nya möjligheter, nya förändringar och allt kan bara bli bättre.

Till er alla där ute som läser troget: ni är fantastiska, glömma inte det! Jag hoppas det nya året ger er många äventyr, nya fantastiska upplevelser och en hel massa lycka.
Jag avslutar detta inlägg med ett kinesiskt ordspråk:

"Om du tänker för länge på nästa steg kommer du att få tillbringa livet på ett ben"

GOTT NYTT ÅR!

Bild lånad.

9 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Gott Nytt År fina Trillingnöten!
Du har verkligen fyllt året med inspirerande inlägg, inte minst det sista. Älskar citatet med att stå på ett ben, så sant så sant...

Önskar er en underbar kväll och ett fantastiskt 2011!

Camilla sa...

Du är också fantastisk!
Gott Nytt År

Anna sa...

Har ockå ambitionerna att börja tänka lite mer på min kost, vad jag stoppar i mig. Slarvar väldigt med det. Ger inget löfte men ska försöka lära mig att äta mer näringsriktigt.
Önskar dig Ett Riktigt Gott Nytt År!
Kram

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Tack detsamma. Funderar också kring nyårslöften. Men vill inte haka upp mig på "detaljer". Hakar upp mig på en gammal klassiker istället. Sinnesrosbönen.

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra
Mod att förändra det jag kan
Och förstånd att se skillnaden

Min plats i solen sa...

Hej kära vän!

Tack för ett helt fantastiskt bloggår! Jag är så glad att vi fann varandra där ute i bloggrymden för du anar inte vad glad jag blir av att besöka din lilla vrå av världen och få ta del av kloka, roliga, tänkvrda och glittrande inlägg om precis ALLT. Tack för att du finns och förgyller min vardag!

Härliga förväntningar du har på ditt 2011 och är det någon som kommer att infria dem så är jag övertygad om att det är just du för maken till målmedveten kvinna med jävlar anamma har jag nog aldrig stött på tidigare. Jag är imponerad av att du verkligen GÖR, inte bara pratar. Så heja, heja vännen! Och du, när barnboken finns där ute i hyllorna kommer jag garanterat köpa ett exemplar.

Ett underbart 2011 önskar jag dig och din fina lilla familj! Glittra på och sköt om dig!

Kram Lotta

Saltistjejen sa...

Haha nyårsläöften ahr jag aldrig riktigt gett faktsitk. Känner mig själv alltför väl och vet att det ofta slutar i ett ingenting iallafall. De enda löften jag ger mig själv och det inte enbart på nyår, är att jag ska försöka göra mitt bästa och försöka se saker från den ljusa sidan. Det går itne alltid men det är det jag försöker iallafall! :-)
Hoppas nu att ert 2011 blir ett riktigt fint år!
Varma nyårskramar!!!

Kim M. Kimselius sa...

Lycka till med alla dina goda föresatser. Ser fram emot att höra hur det går med boken. Gott Nytt år! Kram Kim

Anna sa...

Jag gillar det kinesiska ordspråket! Gott nytt år!

emma sa...

Gillar också den kinesiska visdomen. Gott Nytt år på er! Jag tror du kommer att lyckas med dina föresatser, du inspirerar mig redan som det är. -Mycket spännande med boken *vill läsa*

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...