torsdag 9 december 2010

Idag är ingen vanlig dag!

För det är makens födelsedag! Visst måste det ha varit ödet att just vi två träffades? Jag som svensk i New York och mannen som fyller år på en av de svenskaste dagarna - Nobeldagen! Det är ju fantastiskt. Och absolut ödet. Han är, som jag skrivit så många gånger tidigare, en fantastisk man på alla sätt och vis. Omtänksam, galen, kärleksfull, pålitlig, helt underbar...Jag är världens lyckligaste som är hans fru! Jag älskar dig mer än nåt annat sötnos : )

Jag och dottern var på stan igår eftermiddag för att inhandla lite till hans present och det blev intressant. Vi var in på bokhandeln och köpte en sak (kan ju inte avslöja exakt vad då maken läser) och skulle få den inslagen. Mannen bakom kassan drar fram värsta papperet! Det var regnbågar högt och lågt, glada små barn, blommor och det såg ut som om någon spytt färger över hela papperet. Lite diskret påpekade jag att det var en vuxen som skulle ha presenten. Mannen såg lite förnärmad ut när han frågade om den vuxne i fråga var ungdomlig av sig. Jao, sa jag, det kan han väl vara. Mannen menade att det var bäst han var det för det här var det enda icke-julkappspapperet de hade just nu. Det fick väl duga. Det såg lustigt ut i alla fall så jag smålog lite medan han slog in resten av paketet....

Idag är det ju Nobeldagen och vi ska fira med Nobellunch i skolan. Jag hoppas att förra årets missöde med att nästan bränna ned skolan inte upprepas. Håll tummarna!

Grattis älskade!

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å GRATTIS till maken!!!!!!!!!

Mrs Clapper sa...

Hip hip hurra!!! Vad mysigt!
Hoppas att ni får en fin dag! Och jag hoppas även att få se både innehållet och det galna pappret som tillhörde paketet sen :)

Kram!!

Anna sa...

Så lycklig du kan vara som har en sån go "gubbe". Grattis till dig för den lyckan.
Snygg ny design här på bloggen.

Monica sa...

Grattis till mannen och hoppas allt går bra på din skola! Verkar ansträngande med Nobelluncher och alla sångövningar;-) och sen ska väl barnen undervisas också ibland i matte, svenska, mm och ha friluftsdagar:-). Skolans personal bör förstärkas, det har jag tyckt i många år.

Ida-www.lippstick.se sa...

Gratulerar! Hoppas ni får en underbar dag!
/ Kram Ida-www.lippstick.se

Anneli sa...

Stort grattis till maken!
Hoppas att ni får en underbar kväll.
Kram!

Min plats i solen sa...

Grattis till maken i efterskott! :) Hoppas att han fick en riktigt fin födelsedag och blev glad för sina färgglada presenter. :)

Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Saltis: Tackar!!

MrsC: papperet hann slängas, men i paketet fanns en Liverpoolkalender (en av presenterna) :)

Anna: Tack :)

Monica: Ja, ibland kan man undra hur man hinner med allt annat som ska läras ut när det bara är en massa jippon. Som iof är viktiga, men som tar tid från annat...

Ida:tack!!

Anneli: Vi hade en mysig kväll :)

Lotta: Ja, Liverpool är ju alltid välkommet :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...