söndag 5 december 2010

Snacka om trött!

Gårdagen blev lika intensiv som jag förutspått. Hela dagen gick i ett.
Nu är i alla fall hela köket rent! Skåp (innanpå och utanpå), fönster, bord, ugn och spis...Nya gardiner hänger i fönstret och julgrejerna är framme. Nu är det verkligen jul i vårt hus. Jag är inte en sån som pyntar hela huset direkt. Köket är liksom mittpunkten där jag sätter all fokus. I vardagsrummet finns det kanske en och annan tomte, julgranen (så småningom) och en söt julstrumpa. Det får vara nog. Inga julgardiner och inte för mycket av det goda.
Jag var helt slut igår kväll så det blev inget gym. Tanken på att klä på sig och gå ut i snön var inte lockande. Istället tränade jag hemma med Jillian Michaels och "30 Day shred".Så det blev träning i alla fall, men inte som planerat. Dock minst lika jobbigt.

Sen tittade jag på "Så mycket bättre" där Plura var huvudperson. Jag kan ju inte mycket om honom och vet knappt nåt om Eldkvarn. Hört nån låt så där och sett bilder. De var ju stora när jag var väldig liten. Jag tror jag gillar deras musik nu i alla fall. Plura är en duktig låtskrivare som får till fina låttexter. Det är viktigt tycker jag.
Nästa vecka kommer ett avslutande program tack och lov! Det har verkligen varit en bra serie och jag var lite ledsen att detta var sista programmet. Då annonserade de att det var ett till nästa vecka. Fantastiskt!

Idag blir det städ i resten av huset, men inte lika intensivt. Sen bakar vi pepparkakor! Mums!

4 kommentarer:

Anna sa...

Jag tycker nog att Pluras program var bäst faktiskt :) Det kommer en ny säsong, har de lovat!

my sa...

Härligt sådär i efterhand när allt är färdigstädat och man bara kan njuta! :) Bra jobbat!

Och tack för boktipsen! Har inte läst någon av dem, ska genast skriva ner dem på min lista över böcker att kolla in när jag är hemma. :)

Monica sa...

Det blev många husmorspoäng där:-). Och visst är det kul och underhållande att se "Så mycket bättre"? Plura tänkte jag förr var lite halvskum så där:-) så det är väldigt intressant att höra om bakgrund till texterna hur de kommit till, det gäller alla medverkande där, är nåt visst med programmet, jag gillar det väldigt mycket. Jättebra det blir ett avslutande program. Och Plura kan jag tycka är riktigt söt;-), fast han får minus för att han inte visste hur mattskakning går till eller att det ens behövs;-).

Trillingnöten sa...

Anna; ja, det var ett bra program! Yay! Undrar vilka som kommer att vara med då?

My: Visst är det så! varsegod! kanske kommer på nåt mer :)

Monica: Jag håller med i allt du säger :) Plura är lite charmig tycker jag och han är nog en tänkare i alla fall, trots att han säger att han inte är det, i och med hans fina texter :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...