måndag 7 mars 2011

Hamsterhjulet

Gårdagen med badhuset blev en riktig hit måste jag säga! N skrek av förtjusning  så fort hon satte foten i vattnet och skrattade och skrek till vi gick upp drygt 1,5 timme senare. När vi kom hem pratade hon om badhuset och hur vi lekte hela eftermiddagen i princip. Det är så härligt att se när barn är så där glada och upprymda! Det smittar och man känner av glädjen på en gång. Vi kommer absolut att gå många fler gånger framöver.

I dag är det dessutom måndag och det vet vi ju vad det betyder. Back to work. Jajemensan. Dags att ta sig i kragen och ta nya tag. Det kändes lite skumt att gå upp i morse då det fortfarande var mörkt. Under veckan som gått har jag klivit upp vid sju och då har det varit sol ute! Fantastiskt!

I dag är det ju måndag och jag är trots allt glad för att:

  • jag har haft ett underbart lov med mycket vila och mycket gos och sol
  • när man jobbar har man fredag att se fram emot
  • solen faktiskt kommer att vara uppe när jag går till tågstationen
  • jag åker tåg (hör och häpna) för då kan jag passa på att läsa lite medan jag åker till jobbet. Kanske rätta en och annan läxa också.
  • nästan en tredjedel av mars redan har passerat och snart är det april. Då MÅSTE det väl vara knopp i håret?
  • på torsdag ska vi gå på vårt första föräldramöte (iiiiiii)
  • maten jag gjorde igår räcker till idag också. Ingen matlagning idag med andra ord!
  • jag har en underba och fantastisk familj att älska och som älskar mig!
Nu kickstartar vi veckan! 

10 kommentarer:

Martina sa...

Åh tack för Microfonkåt såhär på morgonen! Snacka om att den låten är en "pick me up" för mig.

sv: När man inser att man har en blogg på Bloglovin som man inte längre uppskattar att läsa så får man göra som med plåster.
Blunda och (t)rycka!

Saltistjejen sa...

Underbart att badhuset blev en sådan hit! :-) Ofta är det ju så med barn att de älskar vatten!!! Och nu går vi definitivt mot vår!
Kramar och hoppas den första jobbveckan efter lovet går bra!!!

Pärlan sa...

Svar: Åh, vad roligt med nya läsare! :) Själv hinner jag tyvärr inte läsa bloggar längre :( Jag ska se när jag kan ta upp detta igen, för det ger sån motivation :) Hinner knappt uppdatera min egen blogg, haha.

Självklart känner jag igen mig. Jättelätt att vara skitduktig ett par dagar och sen skiter det sig. Och sen igen etc. Och sen kommer helgen. Helgen för mig är fredag, lördag och söndag. Och gärna onyttigt alla tre dagarna. Men denna vecka ska jag försöka mig på att ha en "ätardag". Alltså på torsdag (enda dagen då min sambo är ledig) så får jag äta exakt vad jag vill. För att då kan jag nog överleva helgen tror jag. Och även överleva dessa tre dagar. För jag fortsätter prova mig fram och ser vad som funkar på mig. :)

Heja heja dig! Skitgrym du är som har lyckats så bra! :)
Kram

Monika Häägg sa...

Kul att badhuset blev en höjdare. Det är ju inte alla barn som blir överförtjusta i det blöta. Min yngste var en liten badkruka, men efter hand så tinade han upp och blev sedan den av mina barn som var mest i vattnet. Tog så småningom en guldmagister. Det hade jag nog inte kunnat tro vid första besöket!

Estella sa...

Härlig söndag du verkar ha haft!

Anneli sa...

Dina måndagslistor är uppfriskande och härliga. :)

Stef sa...

Badhus är så mysiga och roliga, kul att N gillade det! :) Jag gillar dina härliga listor, det får en att känna så mycket glädje och man blir helt laddad med positiv energi, man ska vara glad och tacksam för allt det fina man har i livet. Man glömmer lätt bort det i vardagen, men så mycket man har blivit välsignad med egentligen...helt underbart! :) kramar

Skrotmamman skrotar vidare | 14 månader emellan barnen sa...

Det är underbart med den där riktiga glädjen hos barn! Sprudlande och uppskattande! (brukar säga att små barn är som hundar - man kan inte tvinga dem att vifta på svansen!)

Första föräldrarmötet, vuxenpoäng!!! Vi väntar vårt andra nu om ett par veckor! Längtar till andra utvecklingssamtalet, dock.... DET är grejer det!

Katarina sa...

Så roligt att badhuset blev en hit! Det lär nog bli fler besök där!

Kram

Trillingnöten sa...

Martina: Jag älskar också den låten :)

Saltis: Eller hur! Det är underbart!

Pärlan: Tack! Kul att du kikade in här också!

Monika: Det är fantastiskt hur man kan utvecklas och förändras. Det är bra!

Estella: Sannerligen!

Anneli: Tack! Det är skönt att börja veckan positivt!

Stef: Ja, det märker man när man börjar skriva listor! Det är perfekt. Vad skönt att de också påverkar dig positivt!

Skrotis: Hahaha, du har så rätt! Och vuxenpoängen räknas in. Utvecklingssamtal längtar jag till också :) Du har ju flera hundra poäng redan!

Katarina: Ja, verkligen!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...