onsdag 23 mars 2011

i-landsproblem

I går gick tågen som vanligt igen tack och lov. Jag slapp lägga mig ned och skrika på tågstationen. Det var skönt faktiskt. Gjorde mitt liv lite lättare i alla fall.
På eftermiddagen åkte jag hem en timme tidigare för att hälsa på dotterns förskola. Det var verkligen jättekul. N fick visa runt och var så glad att få komma dit igen. Hon har varit hemma förkyld. Nu är hon ju bättre, men  eftersom hon kan vara hemma är det lika bra att hon får bli lite friskare innan hon kommer tillbaka. Vid senare tillfällen kanske det inte går lika bra att vara hemma så länge. Jag fick också träffa två av hennes lärare som jag kunde prata lite mer med och det var också spännande.
Därefter gick jag och dottern till affären. Allt som allt blev det en ganska lång utflykt på cirka två timmar. Vädret var fantastiskt och jag såg till och med gröna blad som växte vid en rabatt nära vårt bibliotek! VÅREN ÄR HÄR! Jag blev så obeskrivligt glad att se dessa små tappra gröna blad som kämpat sig ur marken. Då kändes det att det har vänt. Att nu kan det bara bli bättre!

Vår lägenhet dock är en helt annan femma. Den är helt upp och ned. Målaren gör sitt allra bästa, det är jag säker på. Ändå känns det lite som att vi lever i lite kaos just nu. Vi flyttar TV:n runt rummen, ingen soffa, plast överallt, målarfärgslukt och saker staplade överallt. Nu längtar jag verkligen till allt är klart. Gubben jag pratade med förra veckan sa torsdag, senast fredag. Jag hoppas på torsdag. Tänk vad skönt att få flytta tillbaka möbler och få ett normalt hem igen.
Usch vad man ska klaga! Dagens i-landsproblem. Ibland måste man få klaga så att det känns lite bättre senare. Eftersom jag inte har nåt värre att klaga på just nu får det bli kaotiskt hem : )

Nu får ni alla ha en skön lill-lördag!


4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj att bo i sitt hem när det renoveras är verkligen en utmaning! Haha var glada att det inte är NI som målar iallafall!!!! ;-) Det brukar nämligen ta ännu längre tid då.... I know... ;-)
Men allvarligt talat hoppas jag tt det är klart snart.
Skönt att dottern verkar bättre också. Och visst är det roligt att besöka dagis och prata med lärarna lite. Jag gillar det!
Sedan tycker jag det hade varit lite roligt om du lagt dig på perrongen och skrikigt. DET hade jag velat se på bloggen!!! :-) Men jag är glad att tågen gick som de skulle.
Njut nu av våren!!! Här SNÖAR det idag!!!! BUUUU!
KRAM!

mintekopp sa...

Usch, det kan vara riktigt jobbigt att renovera. Hoppas att det blir ordning och reda snart!

Anna sa...

Härligt med vår ialafall :)

Trillingnöten sa...

Saltis: Jo, det ÄR skönt att slippa göra allt själv :) Tack och lov...Nästa gång ska jag göra en liten undersökning få se reaktionerna från folk när jag skriker på golvet...! haha

Mintekopp: Ja, nu är det ju klart! det tog ett tag!

Anna; Haha, ja. Positivt!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...