söndag 27 mars 2011

Söndagsspecial

I morse vaknade jag med ett ryck, bara så där. Jag tittade på klockan och den var 05.30. Min vanliga morgonväckning med andra ord. Av någon konstig anledning kom jag då på att klockan hade ändrats till sommartid och genast kändes det bättre att vakna 06.30 istället. Inget ont som inte har nåt gott i sig! Det gäller att tänka positivt helt enkelt.

I dag är jag taggad. Jag ska kavla upp ärmarna och städa köket och dotterns rum. Jag ser faktiskt fram emot det. Inget gym idag som jag annars brukar gå till på söndag eftermiddag. Förkylningen är bättre, men inte tillräckligt bra för att ha behållning av träningen. Därför blir det en heldag av städning istället. Visst är det konstigt vad man kan se fram emot? Jag ska också sätta upp nya gardiner i köket och hänga lite tavlor i hallen. Det kommer att bli jättefint!

I går hittade jag en, för mig, ny hemsida som  jag läste av och till i flera timmar. Jag skrattade så att tårarna sprutade och blev helt beroende av att läsa vidare. Passa på att gå in där om ni behöver lite skratt!


Bild lånad från damnyouautocorrect.com

Enjoy!

11 kommentarer:

Anna sa...

Har också tänkt mig lite städning idag, forts från igår...men inget jag ser framemot :-(
Ha en skön städsöndag.

Stef sa...

Haha jag har varit på den sidan innan! Helt hysteriskt roligt! :) kramar

Anna sa...

haha, vilken rolig sida :)

Katarina sa...

Storstädning är ju också som ett gympass, så du behöver nog inte känna att du försakar något! Sä härligt med nymålat och nystädat.

Ha de gott! Kram

Monica sa...

*skratt* ang hemsidan. Hoppas få se lite foton från de vårfina rummen. Härlig känsla när allt är genomgånget även om ingen ser det på samma sätt så VET man att där bakom bokhyllan finns inga dammtussar längre:-), det är skönt och kanske man rensat ut en del också. Vi lämnade tre IKEA-kassar i veckan till "Hela människan", igår var vi där på deras café, var litet jippo för de fyllde ett år:-) och mina grejer var redan borta, då har någon annan nytta av dem, är också en bra känsla.

Saltistjejen sa...

Haha du den är helt otroligt rolig!!! I LOVE IT!!!
Man kan nätan skratta andan ur sig ibland! :-D
Ha en riktigt fin söndag!
Kram!!

Carro's Blogg sa...

Du är verkligen flitig... när du är klar hemma hos dig är du välkommen hit och fortsätta. Vi har däremot tvättat en massa tvätt i helgen och nu håller vi på att stryka den framför hockeyn på TVn.

Anneli sa...

Hoppas att du fick riktigt fint hemma :)

Min plats i solen sa...

Man ska verkligen inte underskatta städning som motionsform. ;) Själv tycker jag att städning kan vara ganska meditativt och lite avkopplande. Man vet vad man ska göra och hinner tänka en hel del medan man håller på.

Jag hoppas att det blev en trevlig städsöndag kära du och att du känner dig nöjd med din dag? :)

Kram

Johanna sa...

Har också haft storstädning idag. Inte så kul men ja du vet ju hur det ser ut hemma hos mig efter några dagar utan plock så välbehövligt :) Krya på dig!

Trillingnöten sa...

Anna: Hoppas städningen gick bra!

Stef: Älskar den!

Anna: :)

Katarina: Du har verkligen rätt i det :)

Monica: Det är en SÅ skön känsla att det inte är sant :) Verkligen!

Saltis: Skojar inte! Jag fick ont i magen!

Carro: Kommer på stört ;p

Anneli: ja, det kan jag skryta med i alla fall!

Lotta: Som vanligt är du riktigt klok :) Ha en trevlig vecka!

Johanna: Jo, jag har ju sett bildbevisen :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...