lördag 19 mars 2011

Vilken överraskning!

Igår när jag gick till en ICA-affär på lunchen hittade jag nåt fantastiskt. Jag stod och letade efter nåt drickbart när jag fick syn på Arizona Ice tea, makens favorit. Bara så där. På ICA. Jag tittade runt lite till och fann även ett gäng Snapple. Vilken lycka!
Vid kassorna och godiset for ögonen runt lite, som vanligt, över godishyllan. Allt ser ju så gott ut och ÄR så gott. Bara kika.
Plötsligt tror jag att jag drömmer. För där på hyllan bland svensk choklad ligger Reeses-choklad och myser! Bara så där. Jag älskar Reeses. Smak av jordnötssmör och choklad. Det är mums.
Jag passade på att titta runt lite på hyllain i hopp om lite mer gott. Och! Jag hittade Butterfingers, Skittles och Hersheys choklad. Dessutom, när jag gick tillbaka efter kursen, fann jag Mountain Dew och Root Beer. Vilken lyx. Sånt man saknar när man bor här och inte åker till USA varannan vecka...


Idag blir det mys med syster och systerdotter och sen fika med mamma och co. Jättetrevligt!

8 kommentarer:

my sa...

Reeses pieces och butterfingers!!!! Mina två absoluta favvisgodisar! :) Vilket flyt att du hittade allt på samma gång. Hade de speciella USA-dagar eller nått? ;)

Hoppas du får en härlig helg!

Monica sa...

Inget av det har jag sett men får väl testa:-). ICA är nog den affär som tar in mest, där hittade jag hummus också. Trevlig helg!

Monika Häägg sa...

Nu blev jag väldigt sugen. Tänker på Calle och Chokladfabriken och alla de smarriga beskrivningarna som Calles far- och morföräldrar gör om Wonkas choklad.
Och sedan avslutar du med bilderna.
Mums!

Estella sa...

När jag bodde i USA älskade jag också Reeses, men nu tycker jag de är alldeles för söta! Men det var länge sedan jag åt en sån nu, säkert 8 år sedan (sist jag var i USA). Kanske ta en sväng till ICA och prova hur det smakar nu för tiden?

Tova sa...

åh, choklad och jordnötssmör är ju en underbar kombination ;)
brukade jämt köpa Reese's ett tag på Vivo i närheten av min förra lägenhet, men det är ju tyvärr inte alla butiker som har dem i sortimentet...!

Trillingnöten sa...

My: Gillar dem också! Nej, de låg bara där och hade det trevligt mellan svenskt godis...så dit åker jag nog fler gånger :)

Monica: Ja, faktiskt! De har massor med bra saker. Mycet hittar jag där. Coop är inte lika bra på sånt tyvärr...

Monika: Eller hur! :)

Estella: Ja, ibland kan det vara supersött. Det fanns flera olika sorter Reeses och den med mer nötter var verkligen god. Den andra var väldigt söt!

Tova: Det är ju inte det och därför blev jag så glad när jag såg dem :)

Saltistjejen sa...

Haha! just Reeses är nngt jag inte förstått mig på. Överhuvudtaget jordnötssmör i choklad... Tror det är som med saltlakrits för amerikaner.
Men däremot har jag tagit hem Reeses till en amerikansk kompis som bodde i Sverige förut. HAN saknade det.
KUL för er att ni fått lite mer av era favoritprodukter iallafall!
:-)
Kram!

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Jag som i så många år bott i sk "invandrartäta förorter" har hittat massor av spännande saker på matbutikerna, oavsett om det är ICA eller Vi(vo) eftersom de ofta beställer in anpassat efter önskemål.

CityGross har tom en hel (stor)hylla med titeln: "Främmande mat" - är lite skeptisk till just titeln, men spännande saker där iaf ;-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...