lördag 9 juli 2011

Idag är det lördag och..

...jag är glad för att:
  • det är sommar och jag kan äta så mycket färska jordgubbar jag kan få i mig, så att det sprutar ur öronen. Lycka i en skål med röda gubbar. Gärna med en klicka grädde eller keso. 
  • det finns så många sommarpratare att lyssna på. Jag laddar ned från tidigare säsonger också. För att det går så snabbt att lyssna. Utan musik. Men det gör ingenting. Musiken är bara ivägen tycker jag.
  • jag kan träna när jag vill. Jag kan träna på morgonen, mitt på dan, på eftermiddagen, på kvällen...Jag kan träna hela dagen om jag skulle vilja (onödigt och inte bra, men likväl en möjlighet!). Och jag känner mig starkare när jag tränar tidigare och inte har jobbat hela dagen först. Härligt!
  • livet är så lugnt och skönt. Vi tar dagen som den kommer, har det trevligt, är inne, är ute, tar en sväng med bilen, äter jordgubbar, fikar på balkongen (N har blivit besatt av balkongen och vill äta mellis där varje dag), läser, kramas, tjafsar med dottern, skrattar...
  • jag har så många bra boktips från alla medbloggare! Jag har skrivit ned en lista i ett worddokument på böcker/författare jag vill läsa. Biblioteket kommer att få fullt upp under sommaren och hösten kan jag tala om. Så mycket bra det finns, som jag inte visste om. Undrar hur många böcker det finns i världen?
  • jag börjar få färg på benen! En liten, liten skiftning i nyans av vitt har som ett under uppenbarat sig på benen. Jag kan se var shortsen mina slutar eftersom det finns en linje där. Kan ni tro! Fantastiskt!
  • jag börjat skriva den där boken äntligen. Det känns skönt! Det kommer att ta tid att skriva klart, men det är det värt. Den blir bra :)
  • semestern är långt ifrån över. Det är över en månad kvar till jobbet börjar igen! Batterierna laddas mer och mer för varje dag och det behövs. 
  • jag har en fantastisk man och en underbar dotter. De är kärlek, skratt, livet...Jag är så lyckligt lottad med dessa otroliga människor i mitt liv och ibland får jag nästan nypa mig i armen. Livet leker! Och solen skiner!

10 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Gud vad härligt! Jag älskar dina positiva listor. Och så är jag lite avis över din långa semester, mina tre veckor där bara två dagar var hemma räckte inte alls, är mindre utvilad nu än innan...

Jag måste köpa mer jordgubbar oxå, älskar jordgubbar!

Monica sa...

Härligt och visst är det så att när kroppen inte är uttröttad av en lång dags arbete så är träningen skönare, det blir "normalare" tror jag. Och jordgubbar är gott, det har varit lättare i år att få tag på dem.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Underbart att du är så lycklig!!!

Jag älskar också sommar, jordgubbar, sommarpratare och min familj!

ZtorZillen sa...

Vilket härligt peppinlägg!

Saltistjejen sa...

Vilken härlig positiv vitamininjektion!!!!! :-)
KRAM!

Steel City Anna sa...

Jag tycker också att sommarpratsmusiken mest är ivägen, trodde jag var ensam om att tycka så :) Det är kul att se vilka låtar olika personer valt eftersom det kan visa oanade sidor men sen att lyssna på dem kan jag gärna hoppa över.

Marina sa...

Låter jättehärligt! Lite nyfiken...vad är det för bok?

my sa...

Härligt! Man blir glad av att läsa din lista! :)

Husfrun sa...

Vad härligt. Jag är så nyfiken på din bok :)

Min plats i solen sa...

Härligt! :) Vad glad jag blir av att läsa ditt inägg och du har så rätt, det finns så mycket att glädjas åt. Det är bara att ta för sig av livets enorma smörgåsbord och njuta. Här och nu. :)

Här äts det också MASSOR med jordgubbar. Det går liksom inte att få nog av denna söta lille gubbe. ;)

Jag instämmer, det finns mängder av härliga sommarpratare att lyssna på. Alla bär vi på en historia och det är fascinerande att höra människor att berätta. Kända som okända. :)

Lycka till med skrivandet! Jag är så nyfiken på din bok och ser fram emot den dag jag kan gå iväg till bokhandeln och köpa mig ett ex. Njut av skrvandet och av din röst. Den är viktig!

Ta hand om dig kära vän och fortsätt njuta av den härliga sommaren. Livet är sannerligen gott! :)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...