onsdag 20 juli 2011

Sol ute, sol inne, sol i sinne

Gårdagen bjöd på vackert väder till slut! Det blev väldigt varmt mitt på dagen när vi satt vid restaurangen och åt lunch. En gudomligt god lunch dessutom!
Vi satt och tittade ut över sjön och åt vår mat. Plötsligt såg vi ett huvud guppa där ute mitt i sjön. Lugn. Ingen döing, men väl en äldre kvinna som simmade tvärs över sjön. I det kalla vattnet. Respekt. Jag var impad.
Efter lunchen åkte vi till min gamla arbetsplats, där jag en gång var guide. Det är ett väldigt vackert och lugnt område trots mycket folk som passerar dagligen. Jag trivs där uppe bland andar och gamla vackra hus och så självklart huvudattraktionen. Tyvärr var hela datasystemet nere så vi kunde inte köpa glass och sätta oss en stund. Därför åkte vi ned på stan istället. N var superglassugen och kunde knappt vänta på att få käka glass.
Jag själv lyckades faktiskt avstå. I och för sig var jag inte så sugen och så tänkte jag på mitt nya projekt Bästa Formen Någonsin. Det har ju snart gått tre veckor så jag måste hålla på mig lite. De senaste dagarna har det blivit lite väl mycket av det mesta i alla fall så det är lika bra att ta tillvara på tillfällen när man kan avstå.
Sedan gick vi lite i affärer och kikade. Köpte ett hällbröd som jag ska äta till frukost idag.
Allt som allt var det en mycket trevlig dag i sällskap med mamma och min lillebror och så dottern förstås! Det är inte ofta som man kan umgås så avslappnat och utan att jäkta hit och dit. Jätteroligt! Och så solen som lyste på oss. Kan man begära mer här i livet?

6 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Du är så himla duktig med din nyttighet, jag är grymt impad!! Du får sätta in "före"- och "efter"-bild här på bloggen tycker jag allt!

Husfrun sa...

Jag har alltid varit historieintresserad och drömde en gång om att bli guide. Men nånstans tappade jag bort den drömmen ;)

Marina sa...

Det måste vara det som är att leva i modern tid, att inte kunna köpa glass på grund av att datan inte fungerar!!

Anonym sa...

ja de va en helt fantastisk dag varmt o skönt o så få tillbringa den med er,man kan inte begära mer,hoppas vi hinner 1 sån dag till innan den kalla vintern.

Min plats i solen sa...

Det låter som ni njuter av härliga semesterdagar och har det fint tillsammans. Härlig läsning! :)

Idag påpekade dottern att det bara återstår halva sommarlovet. Ett sting av sorg men vi viftade snabbt bort det och bestämde oss för att dagarna som är kvar ska vi njuta av till max.

Kram på dig

Trillingnöten sa...

Duktiga: Det kan jag göra. Om det blir resultat :) hahaha

Husfrun: Det är så kul att vara guide. Det är aldrig för sent! Vi hade en dam som började när hon var 65 och gick i pension. Orkade inte sitta hemma :)

Marina: Så sant!

Mamma: Absolut! Tack! :)

Min plats: Tänk, halva redan...jag har bara tre veckor kvar av min semester. Det går alldeles för fort. Med skolan kommer ju också hösten som jag har en hatkärlek till :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...