söndag 3 juli 2011

Segt

I går var en sån där halvseg dag. Ni vet när man vaknar och egentligen ska vara utvilad men fortfarande känner som att man borde sova några timmar till (men gör jag det kommer jag inte till liv ordentligt på hela dagen. Inte värt). Det tog mig drygt två timmar att bli normaliserad efter uppvaknande. Dessutom tog morgonfrukosten en otrevlig vändning när jag hittade nåt monster i mina havregryn, jag måste ju äta min gröt på morgonen. För andra gången på en vecka fann jag en slags skalbagge i grynen, stor var den också, och sånt är jag allergisk mot. Att hitta kryp i maten som fortfarande lever är verkligen inget jag vill. Bläsch. Jag vet. Väldigt bortskämd blir man när man lever i ett land som Sverige. Jag kunde i alla fall inte äta gröten utan fick kompromissa med en äggmacka och naturell yoghurt med musli. Det fungerade så där. Inte lika mättande, men ändock ganska gott.

När jag vaknat till liv körde jag detta program från Bodyrock.tv. Grymt jobbigt. Sen blev det en snabb promenad med Underbara Claras sommarprat i öronen. Lite tragiskt att det var så kort program, endast 46 minuter utan musiken. Jag trodde också att jag laddat ned fler sommarprogram på mobilen, men  icke.. Det fick blir vanlig radio ett tag i slutet av promenaden. Med sån där nymodig musik.

Retsen av dagen gick förbi också på nåt sätt. Lyckades kolla in matchen Sverige - Nordkorea och hejade fram damerna till en seger och nu går de vidare till nästa omgång! Bra jobbat! En intressant match var det också. På tisdag måste jag kolla in när de spelar mot USA, fast vi gått vidare. Det är ju en speciellt intressant match för oss med amerikanska intressen. Dessutom måste vi kolla in vilket lag som spelar bäst så N kan få plats i just det laget när hon blir större :p

Idag förbereder vi lite inför 4th of July som är imorgon. Eftersom 2/3 av familjen är amerikaner lär vi fira. Jag kanske får ses som hedersamerikan i alla fall? Vi ska ha en liten familjemiddag minsann med lite gott att äta. Kanske använder vi grillen vi har på gården om vädret är fint. Håller tummarna att vinden försvinner och att solen kommer fram snart igen! 


Ungefär så här kändes det som att monstret i havregrynen såg ut. På ett ungefär som sagt.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å sådana där dagar har man ibland. men du att det tar 2 timmar att komma igång kan det göra för mig normalt på morgnarna ibland hahahaha! :-)
Vi kommer inte fira 4th of July så mycket. Inget stort inplanerat iallafall. Får se vad som händer då. Hoppas ni får det bra när ni firar iallafall!
kram!

my sa...

Isch, jobbigt med monster i havregrynen. Skaffa en burk med lock att ha dem i så kanske monstren inte kommer in?! :)
Hoppas ni får en härlig 4th of july i morgon.

Marina sa...

Det är aldrig kul när maten rör på sig...
Ha en bra dag imorgon!

Husfrun sa...

Usch, det är jobbigt att vakna så. Men jag tror att det är ett resultat av att man antingen redan sovit lite för länge eller för hårt. Då är det bäst att kravla sig upp ur sängen illa kvickt ;)
Är din man amerikan?
Fick för mig att han också var i USA som aupair eller liknande?

Sv: vi har jordgubbar av två olika sorter, en tidig och en sen - plus att de ger skörd under en ganska lång tid båda sorterna. När några bär är mogna är andra pyttesmå och omogna. Det är perfekt.

Kram.

Anneli sa...

Monster i havregrynen låter inte kul.
Ha en riktigt trevlig 4 juli i morgon. Hoppas att det blir soligt och fint :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...