onsdag 13 juli 2011

Tröttmössa

N hade sin första sleepover igår kan man säga. Vi hämtade hennes lilla kusin på elva månader, vars namn också börjar på N, igår eftermiddag och hon har fått sova över här hos oss i natt. Det har gått väldigt bra, det är mest jag som har varit hispig. De lekte på eftermiddagen, vi åt mat, badade och sedan somnade lilla N och sedan även dottern. Givetvis i två olika rum. Lilla N fick sova inne hos oss. Tänk att ha båda i samma rum. Hej baberia skulle det bli då!
Sedan sov båda två. Dottern sov hela natten och lilla N vaknade vid halv tre för att äta lite. Sen ville hon inte somna om riktigt så jag vaggade henne till en början och sen tog maken över. Han är nån slags sovexpert för när jag vaknade en stund senare sov de båda två.
Jag själv har inte sovit så väldigt mycket. Mest för att, trots att lilla N sov, jag var beredd att hon skulle vakna hela tiden. Därför låg jag i nån slags halvslummer fram tills dess att hon till slut vaknade halv tre. Därefter var jag uppe en timme och sen sov jag två timmar och lite till. Så det är helt och hållet mitt fel att jag är trött idag, inte lilla N. Visst är man lite knäpp ibland?
När jag tog över efter makens timmar hade dottern också vaknat och ville ut ur rummet. Och vilket härligt leende som kom över lilla Ns ansikte när hon fick se att dottern var vaken! Riktigt solsken!
Nu sitter de här på golvet och leker tillsammans, de små kusinerna. Stora N försöker underhålla lilla N med lite låtsasmat. Det går faktiskt hyftsat.
Det har varit en superrolig kväll, natt och morgon! Lite sliten är jag efter natten så jag får ta och sova lite när maken är vaken och sen komma in och läsa era bloggar lite senare istället. Nu ska jag gosa med de små!

7 kommentarer:

Husfrun sa...

Å vad kul ni måste ha :) Och jag förstår att du tar ditt uppdrag som barnvakt på stort allvar som sovit så dåligt i natt. Hoppas du inte är alltför trött i dag.

Monica sa...

Så roligt och visst man är så uppmärksam på andras barn så man kan inte sova riktigt, ligger beredd och det blir ingen djupsömn då så det känns dagen efter, karlar och barn kopplar av bättre;-)

Malin sa...

Man glömmer snabbt hur trött man blir med en liten då det äldre barnet sover genom natten. Kanske bra övning inför framtiden? ;)

Saltistjejen sa...

Härligt att de leker så bra ihop! Och du man glömmer fort hur det var när ens eget barn var litet och vaknade mer eller mindre varje natt..... ;-)
Hoppas ni får en riktigt fin dag!
Kramar!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Kul med en nattgäst, men jag förstår att du ät trött.

Trillingnöten sa...

Husfrun: Ja, det är stor skillnad på att ta hand om egna barn och andras :) man blir mer nervös. Det är ju det viktigaste de har, så man måste vara rädd om dem!

Monica: hahahaha, så sant!

Malin: Jag sa det till maken också! Jovisst är det bra träning ;p

Saltis: Hjärnan har verkligen selektivt minne :)

Karin: Ja! :)

Min plats i solen sa...

Härligt! Och tänk vad roligt de där två hade tillsammans. :)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...