onsdag 2 november 2011

Det är visst lördag

Det är lördag i mitt huvud. Jag är ledig idag och då känns det plötsligt som lördag. Hjärnan kan verkligen spela en ett spratt. Jag vaknade med världens huvudvärk som jag försöker bota med lite piller och ett stort glas vatten. Plus lite vila i soffan framför datorn. Jag har haft huvudvärk av och till ett par dagar. Det kan vara för att jag börjat träna och äta rätt igen efter en veckas återfall. Kanske.
Just nu sitter jag och väntar på en ny spis och nytt kylskåp och frys. Varje år i januari får man en lista från hyresbolaget på saker man har möjlighet att byta ut. Det måste ha gått ett visst antal år sedan förra gången och i år var det rena julafton i januari.Vi hade kunnat tapetserat om hela lägenheten (men valde bara hallen, vårt sovrum och vardagsrum), byta vitvaror, måla köksluckor och ja, det var en hel radda med saker till. Bara välja att vraka.
Så ringde vitvarunissen i måndags och ville komma idag vid åtta och byta ut vårt gamla mot lite nytt och fräscht. Helt okej för oss sa jag då.
När det är avklarat blir det en tripp på stan till fiskbilen för rökt lax. Ni ser, lördagsmys på en onsdag (som i och för sig är Lill-lördag). Därefter bli det en tripp till storstan för besök hos den "gamla" vännen och hennes dotter. Vilken dag!
Bäst att klä på mig innan vitvarukarlarna kommer! Kan ju inte sitta i pyjamas och lattja då inte. Hur skulle det se ut?

7 kommentarer:

Jojjo sa...

Jag är också helt dagvill, tror dock hela tiden att det är måndag eftersom det är första dagen på kontoret denna vecka! Kommer bli skönt när det blir helg om bara två dagar, hehe.

Härligt med nya vitvaror och tapeter, yey!

Mariah sa...

Vad skönt för dig att du har några extra lediga dagar :) Det behöver man ibland :)

Saltistjejen sa...

Härligt med ledig dag! Mitt i veckan! Då kommer resten av tiden fram til lördag kännas superkort!
Lycka till med vitvaruleveransen!
Kram!

Anneli sa...

Vad härligt med lite nytt hemma :)

Duktiga Tjejen sa...

Njut av ledigheten!

Det där är det bästa med hyreslägenheter verkligen, samma med min jag hyr ut nu! Och väljer man att inte utnyttja det man har rätt till får man rabatt på januarihyran :)

Malin sa...

Hoppas det blir fint! Du borde ha lite före/efter bilder;)

Anonym sa...

Vilken kul dag och det är alltid roligt att få nytt i lägenheten. Jag har samma system och väljer man att avstå något underhåll får man hyresrabatt (fast det gör jag så gott som aldrig, bara när jag nu senast visste att jag snart skulle flytta därifrån).

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...