onsdag 9 november 2011

Jag är en ofrivillig hobbyforskare

Min bil har gud glömt. Och jag. Den städas inte så ofta. Jag är glad att den rullar framåt, men jag orkar inte byr mig om att städa den alltför ofta. Det fick jag erfara igår. Tyvärr var det dags att plocka fram en sån där ishacka (förlåt! ISSKRAPA) för nu är det minusgrader på natten. När jag sträcker mig efter den i sidfacket på dörren stöter mina fingrar på nåt lite kallt och plastigt. Jag kikar ned och får syn på detta:


Jo, men visst. Ett gammalt paket minimorötter från MAX. Inte vilka minimorötter som helst, utan ett paket som legat där lite drygt tre månader sedan vi var där i somras. Jag vet inte ens om man kan kalla det morötter där inne längre. Den är mer gråbeige och i rinnande form. För att vara ärlig vågar jag inte ens öppna den. Efter detta foto blev den äntligen kastad. Det var på tiden. Fast, bättre sent än aldrig. Kan ni tänka er lukten på den?

9 kommentarer:

Marina sa...

Jag tycker att det finns något bekant över scenarito...

Katarina sa...

Även jag har gjort en djukdykning i kylskåpet innan vi ska resa.. Jag har alltid bakpulver i kylskåpet för att ta bort oönskade dofter, ställer ett helt paket där bakom någonstans..

Precis som Marina skriver, så känner jag igen mig!

Kram

Duktiga Tjejen sa...

Uh, haha! Kanske dax att städa vår, har inte ens varit inne i den på 2 veckor...

Martina sa...

Vilken tur att innehållet inte frätt hål på påsen eller bildat gaser så påsen hade svällt upp och till slut....ja du förstår.
Hua!

Camilla sa...

Vilket fynd! Men ärligt, visst är det bättre att de ser uckiga ut än att de ser ut som fräscha moröter efter flera månader. Hade de sett ätbara ut fortfarande då hade jag slutat äta även de färska.

Mariah sa...

usch och blä, när jag gick på lågstadiet var jag typ bäst på att lämna frukt i väskan hur länge som helst ungefär tills jag började undra vad det var som luktade. Och jag vet inte hur många gånger jag glömde ta ur handduken från gympapåsen och sedan använda en annan innan mamma hittade den första med en möglad handduk. Men tack och lov så är jag motsatsen nu, packar ur väskor och påsar så fort jag kommer hem. :)

Husfrun sa...

Haha, nej tack. Jag vill helst inte lukta på det där ;)

Malin-Charlotta sa...

Känns som om jag känner igen det där ....med bilvården ..;-)

Anneli sa...

Det är sådant som händer lite då och då. Vad som är värre är ju att du behöver en isskrapa, det skrämmer mig på riktigt :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...