lördag 19 november 2011

När man sitter och undrar

Just nu satt jag och undrade varför jag kände mig konstig i magen och det kurrade. Jag funderade på varför och insåg plötsligt att det berodde på att jag missat frukosten. Och jag fattade ingenting. Därför gör jag som så att jag går och äter frukost. Sen blir det myspys i soffan. Lördag! Inga krav, inga måsten. Lovely!
Jag orkar inte ens skriva ett ordentligt blogginlägg idag. Ledsen!
Ha en fin lördag så ses vi på andra sidan

7 kommentarer:

Husfrun sa...

Glömma frukosten! Du är då för go' :)
Ha en riktigt mysig och avslappnad lördag nu.

Monica sa...

Ta det lugnt och ha en fin helg! Själva har vi "missat" en jättefin julmarknad i solsken, Ulva kvarn norr om Uppsala, men jag tyckte det var för långt att åka, kände för julmarknaden men inte för vägen dit. Så kan det vara, nu ska en buske bindas upp på balkongen för att förhoppningsvis klara alla vinterstormar:-), ha det bra!

Marina sa...

Ha en fin lördag själv - det som är kvar av den! Här är den slut...

Mrs Clapper sa...

Va?! Frukosten är ju dagens höjdpunkt och ska intagas med andakt! :) hoppas du har en fin helg!

Katarina sa...

Mm, frukosten glömmer jag aldrig men väl de andra målen,, om det är stress.. Hursomhelst, åtgärda kurret och ha en fin helg..

Malin-Charlotta sa...

Ibland ska man bara "pausa". Om än inte oftare än "ibland" ....

Malin-Charlotta sa...

Svar: Idag är människan så van vid att stressa att de tror det är precis så det ska vara, vilket redan där är starten på ett felaktigt tänkande. Vill tillägga också att stressrelaterat utmattningssyndrom handlar väldigt mycket om prestation, i alla ens angelägenheter. Och oavsett hur mycket man presterar är man ändå aldrig nöjd. Man lever i tron att allt kan göras ytterligare lite bättre.

Det är viktigt att bli medveten om sig själv, hur man hanterar sig själv i sin vardag. Först efter det kan förändringen starta. Sjukdomen var fruktansvärd, men idag är jag den tacksam eftersom den gav mig så många redskap att leva annorlunda.

Ta hand om dig, min vän.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...