lördag 26 november 2011

Inte bara bilen som är däckad

Igår när jag kom hem från jobbet däckade jag totalt. Det var som att släppa ut luften ur en ballong. Jag tog en dusch och slängde mig i soffan med fruktansvärt halsont och röda ögon. Japp. Dotterns ögoninflammation vann över mitt immunsystem. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade ögoninflammation sist, om ens ever! Ögonen stör mig inte mest, utan halsen. Den gör så ont att jag helst skulle vilja karva bort halsmandlarna och det området med en kniv. En aning drastiskt tyckte maken och fixade lite hemgjord sorbet på mango och jordgubbar. Både gott och lindrande.
 Hela eftermiddagen och kvällen pysslade make och dotter om mig i soffan. Efter en natts sömn känns det faktiskt lite bättre. Nu är det hosta och snuva också dessutom, men bara halsen gör mindre ont är jag glad.
Det blir till att vila idag och så får julpyntet komma upp imorgon. Jag hoppas att jag är tillräckligt frisk att kunna gå på julskyltningen en stund i alla fall. Måste inhandla lite mossa till mina ljusstake!
Okay, dags att vila. Over and out för idag!

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Åneeej!! Hoppas att du kryar på dig snart!!!!!! Stackare. Att bli sådär sjuk är inte roligt alls. Fy! Skönt att du har din familj som tar hand om dig iallafall! :-)

Marina sa...

Krya på dig - och du, jag är helt övertygad om att det kommer att gå att få tag i mossa efter helgen också :)

Malin-Charlotta sa...

Gumsan, däcka på, är det bästa att göra. Bacillerna har tagit över, men det är bara tillfälligt. Med kärlek & vila tillfrisknar du snart.

Steel City Anna sa...

Krya på dej :)

Husfrun sa...

Skönt att du blir ompysslad. Krya på dig.

Dorro sa...

Ojdå! Krya på dig och njut av advent samtidigt!

Monica sa...

Krya på dig fort, håller med, halsen är värst, allt det andra går att "ta" men när man inte kan svälja saliven ens ibland, hu säger jag så hoppas den biten försvinner med smoothies och vad som helst:-)

Anneli sa...

Men fy vad tråkigt. Krya på dig!

Emmas Bokhylla sa...

Stackare, krya pa dig!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...