lördag 28 januari 2012

I was aiming for the sky...

...ended up flat on the ground. Planen var ju att detta inlägg skulle drypa av segerns sötma och skadeglädje...kanske till och med ett segerfoto. Well, det visade sig vara så att jag var väldigt sjuk. Väldigt, väldigt sjuk. Speciellt i slutet. Då var jag enormt sjuk. Punkt.

Dessutom blev vi diskriminerade. Big time. Vi kom vid åtta till bowlinghallen och efter nån minut var vi ensamma där och spelade. Vi körde på. Skrek och hade oss vid en strike. You know the dealio. Lokalen upplyst av det spaka skenet från lysrör, enda ljudet kom från de rullande kloten. En stund senare, kanske en halvtimme, kommer ett gäng tonårstjejer in och ska spela. Och vips förvandlas den enkla bowlinghallen till nån jäkla discohall! Blinkande ljus, blåa bowlingbanor, discokula och popmusik! Jag och maken var inte coola nog tydligen, ohippa gamlingar, som inte skulle uppskatta lite musik och blinkande ljus. Visserligen började de spela Bon Jovi efter ytterligare ett tag. Kanske för vår skull. Jag har svårt att tro att de unga coola  tjejerna har någon aning om vem Bon Jovi är.

Too cool for school. Too school for cool? I dont know.


12 kommentarer:

Marina sa...

Se det så här: Ni togs för ett mycket seriöst bowlinspelande par vars koncentration skulle ha förstörts av hög discomusik - när de andra så småningom anlände, hade de kanske insett att så inte var fallet...;)

Kim M. Kimselius sa...

Häftig belysning. Kanske är det svårt att koncentrera sig i sådant blinkande ljus och discomusik?
Kram Kim

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Jag tror ni roade den yngre generationen iaf, med lite höft moves under Bon Jovi sången c",)

Klem Anna

Emmama sa...

En discodate - inte illa! ;) Jag älskar att bowla men discon undviker jag gärna... Hoppas det blev lite romantik i alla fall!

Kram!

Johanna sa...

Haha ja, diggar Marinas teori!

Malin-Charlotta sa...

Nästa gång är du frisk å då segrar Du! Så det så :-)

Krya på sig nu, lapa i soffan kanske?

Lördagskram

Husfrun sa...

Jag är gärna too school for cool om jag nu ska välja ;)
Men diskobowling... nej, det får gärna vara utan blinkande lampor i vart fall ;)

Dorro sa...

Neeej vad tråkigt att du blev så sjuk! Det låter hur som helst att du hade väldigt roligt i alla fall. Det kanske inte är så illa att förlora ändå. Vad roligt att få lite disco i alla fall halva tiden. Glaset halvtomt eller halvfullt liksom?

Ha en fortsatt härlig helg!

Västgötskan sa...

Klart som sjutton att det berodde på sjukdom!!! ;-)

Och VEM är för gammal för Bon Jovi?? Det är ju som att säga att man inte vet vilka Abba var/är?! :-D

Monica sa...

Låter kul i alla fall, åh så länge sen jag bowlade men det är riktigt kul minns jag.

Min plats i solen sa...

Haha, jag känner igen det där. Vi har varit och bowlat med döttrarna ett par gånger på skollov och då är det tydligen också discobowling som gäller. För oss gamlingar blir det plötsligt svårt att se alla de där käglorna där framme i den mörka blinkande lokalen. ;)

Ok, blir det nu en re-match inom en snar framtid? Chans till revansch?

Ta hand om dig vännen och ha en fin helg och hoppas att du inte har änt av allt för många muskler som du inte visste om att du hade (av någon anledning får jag alltid värsta träningsvärken baken då vi har bowlat ;)).

Kram Lotta

Anneli sa...

Vad synd att det inte blev så bra som önskat. Men ni har ju fortfarande varandra : )

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...