söndag 1 januari 2012

Sitter och väntar på att världen ska vakna till

Uppe med tuppen som alltid. Jag måste ha nån sömnstörning för jag vaknar alltid runt samma tid varje morgon. Well, mer efter exakt antal timmar av sömn, nämligen 7.
Jag hade en, eller två, superkonstiga drömmar i natt dessutom. Den ena var att jag var jagad av nån slags mördare. Han/hon gick omkring och sprutade nåt i ansiktet på folk (vilket jag så här i efterhand tror kanske var syra eller nåt) och jag sprang runt, runt och försökte gömma mig. Jag visste att det var en dröm när jag drömde, och försökte att tänka på annat för att få en mindre stressande dröm. Det funkade inte alls. Till slut tog jag en sväng upp och drack lite vatten. Då gick det bättre. Den kommande drömmen handlade om jobbet. Det skulle tydligen börja några spansktalande elever och skolan var under ombyggnad. Mer kommer jag inte ihåg, men jag vet att den var lite galen. Jag upprepade spanska meningar i drömmen hela tiden. Kanske ett tecken?
Idag blir det en alldeles lugn och fin dag. Städningen får bli imorgon. Jag är ju ändå ledig. Känner för en riktigt bra film, men vet inte riktigt vilken...tips på det?
Ha en jättefin första dag på 2012! Everything is possible, ni vet!

Teparty 2011

Finklädda inför partyt

Kopparna köpta i NY. Gillar!

11 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Jag vaknar oxå tidigt! Nu har jag ingen sömnlöshet (äntligen!), men kan oftast inte ens sova 7 timmar. Mkt irriterande. Är pigg fram till kanske 16...

Martina sa...

Jag skulle nog inte ha några problem med att sova länge...om det inte var för att barnen har en förmåga att vakna vid ungefär samma tid varje dag. De struntar helt i om jag lagt mig kl. 21 eller 01.....

Husfrun sa...

Jobbigt med såna där drömmar. När man vet att det är en dröm och desperat försöker vakna. Usch, sova ska ju vara avkopplande.

God fortsättning.

Marina sa...

Kanske dags att börja läsa spanska, man kan ju aldrig veta när det kan komma att behövas!

Steel City Anna sa...

Usch, jag drömde också mardrömmar inatt, inget vidare sätt att starta året på! Jag skyller på all mat :) 2012 ska bli ett bra år! Mysigt med teaparty :)

Mariah sa...

Snygga koppar! God fortsättning till dig och familjen :D

Helena Milton sa...

Sorry to say, but ... att vakna så tidigt varje dag är ett ålderstecken ... ;-)
Ha en fin första dag på det nya året du med! Kommer tyvärr inte pånågot filmtips, hoppas någon annan kan bidra med det!

Saltistjejen sa...

God Fortsättning! Och du konstiga drömmar har man ju ibland. Hoppas du får sova lugnare inatt.
Vad fina ni var!!!! Och kopparna är de möjligen köpta på Fish Edy's här???
Har du sett Super 8? Den var riktigt bra! Hugo som går på bio här också. Andra filmer som jag skulle vilja se är"win win" samt "50/50". Har inte sett dem än men hört att de ska vara riktigt bra.
Kram!

Monica sa...

Fina ni är på teapartyt:-). Och nu påminner du mig om drömmar fast mina var i mellandagarna vid två tillfällen, mardrömmar jag inte haft på flera år så gräsliga, rent hemska och när jag vaknade blev jag sakta medveten om att det var drömmar men tog tid att fatta:-), försökte tolka något för jag mindes allt men fick inget ut av det. Nu är de glömda:-)

Anneli sa...

Jag önskar dig och din familj ett riktigt härligt 2012!

Malin-Charlotta sa...

Drömmar! Åh jag har alltid drömt så mycket, kan komma ihåg flera år gamla drömmar! Jhisses egentligen när jag tänker på det. Kan känna mig helt slut vissa mornar, speciellt när det är "stressdrömmar". Som tur är var det länge sedan jag drömde jag föll från höga höjder, det tycker jag är en sån läskig känsla...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...