onsdag 4 januari 2012

Zlatan är riktigt het!


Så här på årets första arbetsdag måste man ju roa sig med nåt klockan halv sex på morgonen för att piggna till. Varför inte dela med sig av lite skumma bilder man tagit?
Som den här:

Är det så att brandsläckare och brandlarm fått storhetsvansinne och proklamerar att "JAG är Zlatan!"? Tillfällig sinnesförvirring hos personalen? Eller är det helt enkelt strategiskt? Zlatans bok skapar sån efterfrågan och hetta att detta måste placeras bredvid. Visserligen såg jag ingen hög med Zlatans böcker. De kanske hann brinna upp i alla fall?

Om det finns ätligt guld har jag hittat det:


Exotisk frukt ja. Men herregud! 45 spänn för en liten frukt (OBS! jag syftar inte på den lime som ligger under. Så mycket kan jag om frukter i alla fall)! Så jag säger bara. OM jag köper Pitahya bör jag inte bli besviken, den SKA innehålla minst en gnutta guld där inne i fruktköttet.

De galna änderna:

Det här är bara en bråkdel av antalet änder som faktiskt var på plats. Men ni ser ju vilken fart de har. Dottern står till höger där och delar ut matransoner till hungrande änder.

Är jag lite gladare? Jovars. Det känns lite bättre. Måste dock säga att det är fantastiskt vad snabbt kroppen vänjer sig vid att lägga sig lite senare och gå upp senare. Igår la jag mig vanlig jobbtid och nu är jag galet trött. Jag tror att 07:00 är den perfekta tiden för mig att gå upp. 05:30 är lite väl tidigt.
Dags för frukost!

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaaaaa älskar sista bilden med de galna änderna!!!! Vilka fartränder! :-)
Och japp man vänder på dygnet snabbt åt ena hållet, men ofta tar det lite längre tid åt andra. Hoppas att det år bra att jobba idag iallafall!

Camilla sa...

Före kl 6 är det alltid för tidigt att gå upp, tycker jag. Jag är imponerad av att du hinner och vill blogga så dags på dagen, innan jobbet. Hoppas att du får en bra första jobbdag.

pimsan sa...

kan inte zlatan bara ..försvinna.. ha ha läste att boken skulle bli film nu också. nåja...ankor är galna och söta. förra året hade jag följe med en anka som gick samma väg som mig. den gick breve och kvackade och vred på huvudet precis som om vi hade ett samtal:)

Husfrun sa...

Haha vilken gullig bild på änderna. Den borde du rama in :)
Ha en fin dag på jobbet.

Marina sa...

Mystisk dag att börja jobba på! När börjar vårterminen hos er? Här börjar lärarna på måndag och skolstarten är på onsdag.
Jag kan för övrigt säga att just priserna på de exotiska frukterna gör att jag ser fram emot att återvända söderut och frossa lite...

Anonym sa...

Snart är du i jobbrullorna igen och då känns allt bättre och lättare ska du se (positivt tänkande:))! Bilden på änderna är så snygg!!

Min plats i solen sa...

Haha, ljuvliga bilder! :) Tycker allt de gjorde en miss med årets julklapp denna jul för nog tror jag att det låg fler böcker om Zlatan under granen i stugorna än matkassar. ;)

Jag hoppas du fick en bra första dag på jobbet? Här kan vi njuta av några ytterligare lediga dagar innan vardagen sätter in igen. ytterligare några sovmorgnar och sena kvällar. Men det ska inte bli så dumt med vardag nästa vecka. Nystart och nya spännande saker. Det behöver vi nog alla känns de som. :)

Sköt om dig vännen och ha en trevlig helg!

Kram Lotta

Anneli sa...

Det var mycket intressanta bilder tycker jag :) Jag tror inte att jag ens skulle klara av att gå upp så tidigt, tur att jag jobbar hemma :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...