torsdag 26 januari 2012

Idag åker silkesvantarna av

Det är allvar. Det är blodigt allvar till och med. Så pass allvarligt att silkesvantarna ryker all världens väg. Jag kommer att kämpa med blod, svett och tårar, som en ettrig liten terrier. Ni ska få se. Be aware!
Ikväll är det nämligen dags för bowling. Jag och maken ska på dejt och denna gång blir det middag och bowling. Inte samtidigt nödvändigtvis. Jag är superfokuserad och laddad för att vinna bowlingen. Kanske så kaxig att jag vågar mig på ett vad med maken. Vi får se i eftermiddag.
Och om jag mot all förmodan förlorar ändå, trots att all peppning under dagen? Ja, då skyller jag helt enkelt på att jag är sjuk (jag har ju faktiskt en nedrans förkylning).

13 kommentarer:

Marina sa...

Lycka till och ha en bra kväll!

Husfrun sa...

Jag håller tummarna. Själv var jag lika kaxig inför bowling med familjen men blev sist. Totalt sist :)

Västgötskan sa...

Klart du inte förlorar! Kom igen nu, kör hårt! Krossa motståndet!!!! ;-)

Dorro sa...

Oj vad roligt med bowling. Knepet är att psyka motståndaren så mycket som möjligt. Prata precis när han ska iväg med klotet och så. Se till att ladda med kolhydrater före (om du nu äter det annars går det bra med proteiner eller varför inte vatten vem bryr sig liksom). Och skulle du mot all förmodan förlora, vilket jag inte kan tänkta mig, så har du en toppenbra plan tycker jag.

Ha det så härligt på er dejt!

kram

Lisa sa...

Bowling är galet kul! Dock är jag rätt värdelös och jublar alltid när klotet håller sig på banan, och sen, sen när det är nästan framme vid käglorna så ba: tada, ner i rännan.

Lycka till och ha en fin kväll!

Camilla sa...

Lycka till! Jag håller tummarna för dig. Och hur det än går så är det kul att spela bowling.

Anonym sa...

Åh vad trevligt det lät, med dejt och bowling. Jag håller på dig när det gäller det sistnämnda. Så klart att du ska vara lite kaxig och slå vad! Ha en trevlig kväll.

Jätteglad blir jag när jag hör om sådant här, par som tar vara på sin relation och går på dejt med varandra trots att de har varit tillsammans i flera år. Min tro är att det är just då relationer håller, när man aldrig slutar bry sig om varandra på det där speciella viset. :-) :-)

Malin-Charlotta sa...

Du vinner!! Bestäm dig och du vinner!!

Underbart med date, har för mig du skrivit om det förut och jag tänkt: Så vill jag med ha! Den här gången ska jag inte bara tänka utan även agera!

Krya på dig o ha det jättemys!

Saltistjejen sa...

Haha! Lycka till!! Bowling är sååå kul! Men det var länge sedan jag bowlade.
Ha en superhärlig kväll!!
Kram!

Emma sa...

heja dej! jag vill ocksa dejta och bowla...

Martina sa...

haha vilken vinnarskalle du har!

ZtorZillen sa...

Lycka till, jag håller tummarna för dig! Går ni ofta på dejt, låter sååå romantiskt ju! Det måste jag å sambon göra oftare..!

Anneli sa...

Grattis till vinsten! För du vann väl ;) Vad mysigt med dejt!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...