tisdag 17 januari 2012

Lite sämre beslut (känsliga läsare varnas)

Detta kanske aldrig händer er någonsin, vad vet jag. Dels dåliga beslut, men också det besluta jag fattade igår. Jag skulle fara hem från jobbet. Lite småseg efter en dag  med vila barn. Jag la tillbaka datorn i skåpet, fixade på skrivbordet (mitt inofficiella nyårslöfte är att hålla rent och fint på skrivbordet där det annars tenderar att samlas en massa onödigt papper och skräp), satte på mig ytterskorna...gick och diskade min tekopp. Så känner jag att jag är lite kissnödig. Bara lite grann så där. Och hjärnan dividerar med sig själv, för-och nackdelar med att kissa innan jag sätter mig i bilen. Har jag tur är det "bara" 35 minuter hem. Vanligtvis närmare 40-45 minuter. Ska jag gå? Ska jag inte? Ska jag? Inte? Äsch, vad fan! Såååå farligt kändes det ju inte. Det här skulle gå galant minsann. In i bilen, fort iväg. Och så, när jag kommit mindre än halvvägs hem mitt i urskogen, blev det värre än värst. Oh my God! Det fanns risk att det skulle spruta ur öronen. Givetvis fanns det en massa långsamma bilar och lastbilar överallt som skulle svänga på de mest onödiga ställen, och det krävdes att hela kön bakom saktade in...När jag väl körde genom stan, där det är 50 hela vägen, kände jag för att speeda. Köra 120 genom hela jäkla stället. Jag höll pedalen på acceptabelt avstånd från botten i alla fall och lyckades hålla mig hela vägen hem. Men det var på håret. Verkligen på håret.
Bad decision denna gång. Lesson learned. Till nästa gång. 


19 kommentarer:

Katarina sa...

Ha, ha. Men är man i urskogen finns det ju alltid möjlighter att lätta på trycket!

Ha en bra dag!

Saltistjejen sa...

Du jag tror det är lätt hänt att missbedömma...
UR att du hann hem iallafall! Det är ju lite kallt också såhär års att kissa utomhus. och mörkt... ;-)
Kanske skulle du ha en liten potta i bilen dock? Det finns väl en sådan d är liten dampotta som fick priser för sin genialiska design för ett antal år sedan. Minns inte vad den hette men den var liten med lock och skulle kunna bäras i handväskan!! :-) Kanske vore bra att ha i handskfacket? :-)

Stef sa...

Haha jag går alltid och kissar för att undvika just detta, hände mig när jag satt på en buss en gång, fick hoppa av innan min station, och dra benen efter mig över hela Willys parkering och be till gud att jag skulle kunna hålla mig! Det gick bra men det var på håret! Mitt tips: Kissa innan du kör nästa gång, så kan du slappna av istället och ha en trevlig resa hem! :) kramar

my sa...

oooh, jobbigt. Hade ett antal liknande incidenter under graviditeten och det var allt annat än roligt. Tur att du hann hem och att inga innocent bystanders blev överkörda på nått övergångsställe av speedande kissnödig trillingnöt. ;)

Camilla sa...

Jag går hellre en gång för mycket för att undvika sånna situationer. Det är ju så jobbigt när man knappt hinner. Och inte går det koncentrera sig på någon ting i de lägena. Nej, gå på toa innan du åker hem nästa gång. Bättre lycka idag :-)

Emmas Bokhylla sa...

Ha hant mig ett par ganger ocksa, men nu tror jag i alla fall att jag har lart mig. Men ute i skogen, finns det ingen trevlig gran att sitta bakom..?

Humlan sa...

hahaha Lär mig aldrig. Och lyckas alltid komma bakom en traktor eller en gubbe med keps som krypkör mitt på vägen så jag inte kan köra om...

Husfrun sa...

Hihi, ska lägga detta på minnet :)
Lite kallt och dessutom fasligt obekvämt och jobbigt att kissa utomhus.

Marina sa...

Det är kanske bra att göra som man lär barnen när dom är små - att kissa i förebyggande syfte!

Johanna sa...

Haha FYY vad jobbigt!

Lisa sa...

Haha! KÄnner så väl igen det där. När jag var gravid med Kajsa och vi gick fin höstpromenad, en söndagförmiddag kring Norrköpings mest populära promenadstråk hade jag inget annat val än att leta rätt på den tätaste buske jag kunde hitta och hötta ner röven. Min kille skrattade så han skrek.

Västgötskan sa...

Ha ha! Det där har jag också gjort en gång. Verkligen INTE ett bra beslut! Jag har nog aldrig varit så nära att kissa ner mig (som vuxen). :-D

ZtorZillen sa...

SV: hur gammal trodde du att jag var? HAHAH..men eller hur? Han är rätt sexig (NOT) i den outfiten...dock inget jag vill ha på mig själv ;)

TRÄNINGSLYCKAN sa...

haha! Men alltså den där känslan, den är hemsk,förstår att du ville speeda genom stan! >:)

Malin-Charlotta sa...

Hur gick det med att gå på en gång, även om det då bara hade varit en liten, liten stråle ;-) Men jag vet, kära Trillis. Vi upplever och lär, till nästa gång..

Tack för din humor, jag älskar den!

Amy sa...

Har gjort ngt liknande ett antal ggr. Kommit fram att jag inte är så kissnödig, gått hemifrån och blivit akut nödig halvvägs. Det dumma är att jag aldrig lär mig utan fortsätter göra så.
Hoppas du är smartare. ;-)

Anneli sa...

Det är en fruktansvärd känsla. Skönt att du hann :)

Martina sa...

Det värsta med sådana där "panikkissnödningar" är att så fort man sätter nyckeln i dörren hemma så är det i princip omöjligt att hålla sig längre än 2 sekunder.
Man föser helt enkelt väntande make och barn åstundan och springer in med skor och allt.
Sen får man höra från dottern i hallen: "Mamma! Man får inte gå in med skorna på!"

Martina sa...

Det värsta med sådana där "panikkissnödningar" är att så fort man sätter nyckeln i dörren hemma så är det i princip omöjligt att hålla sig längre än 2 sekunder.
Man föser helt enkelt väntande make och barn åstundan och springer in med skor och allt.
Sen får man höra från dottern i hallen: "Mamma! Man får inte gå in med skorna på!"

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...