fredag 23 mars 2012

Dagens "Visste du att"

Visste ni att jag faktiskt sjungit på radio? Jojo. NU är ni lite imponerade va? Ni hade ingen aning om att ni läser en kändisblogg!
Det kanske låter "värre" än det är. Under fem år jobbade jag på en turistattraktion och under en av mina sista högsäsonger skulle radio vara där och följa med på en långtur runt anläggningen. Jag blev tillfrågade att guida reportern under en två timmar lång tur. Det var riktigt roligt. Vid en speciell plats på turen finns det en psalm som flera guider brukar sjunga (självklart har psalmen anknytning till platsen). Dock inte jag, även om jag brukade citera delar av den. Inte sjungandes. Aldrig sjungandes. Never. Ever.
På turen fick jag förfrågan om att sjunga den för radio. Jag lyckade skjuta upp det och till slut glömdes det bort.  Ingen kunde varit lyckligare än jag!
Ända till reportern kommer springande efter lunch och hade kommit på eländet. Det slutade med att vi gick tillbaka den biten och jag fick sjunga psalmen i alla fall. Typiskt.
När själva reportaget sändes, basunerades det ut via högtalare över hela stället. Inklusive mitt sjungande.Lyckligtvis var jag på en tur så jag hann aldrig höra det. Faktiskt har jag inte hört det än idag! Och det är jag glad för. Det kan gott ligga och ruttna i arkiven nånstans. Kanske rotas fram när jag faktiskt blir berömd för nåt jag KAN göra.

Det var en liten hemlighet om mig. Har ni nån hemlis att dela med er av denna underbara vårfredag?


12 kommentarer:

Husfrun sa...

Det tål att grunnas på men jag har i alla fall aldrig sjungit i radio - tack och lov. Du var riktigt modig måste jag säga!

Marina sa...

Nja, mig veterligen har jag inte så många hemlisar, och de jag har, ska nog få förbli det...

Beatatjata sa...

haha, kul!

Jag har också sjungit på radio. Och i tv. Och på fullsatt Scandinavium. Och på operan! Dock ej själv, tack o lov :-).

min tekopp sa...

Det var verkligen modigt gjort, det måste jag säga.Nej du sjungit på radio har jag då aldrig gjort och kommer förmodligen aldrig att göra det heller :-) Däremot har jag fått erbjudande om att vara med i en pjäs och gestalta en nymfoman som skulle prata finlandssvenska....jag tackade nej till det :-)

Kra,

Duktiga Tjejen sa...

Hihi! Fast erkänn att det skulle vara lite kul att höra ändå..?

Kommer inte på nån hemlis nu bara för det :S

ZtorZillen sa...

Oj, kändis å allt...nej, det visste jag då inte..!

Emma sa...

hahaha! Kul. Vore kul att höra, du kanske blir förvånad!

Oj, jag har mångs hemlisar men av detta slag...hm??

Anneli sa...

Du har verkligen många strängar på din lyra : )

Monica sa...

Skulle vara kul att höra:-) och modigt av dig att sjunga om du absolut inte tänkt det. Kanske de kan leta fram det så att dottern får höra:-). Trevlig helg!

Katarina sa...

Kul!

Min plats i solen sa...

Härligt! Och du vet, allt sparas så din skönsång finns säkert sparat någonstans och kan dyka upp när du minst anar det. ;)

Själv har jag gott om hemlisar och de får nog förbli just det. :)

Kram Lotta

Malin-Charlotta sa...

Tummen upp för sångfågeln! Jag har nog lite att förtälja, en kort modellkariärr kanske! Det hade jag nästan glömt ..

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...