onsdag 14 mars 2012

EFIT my way


Nån gång har jag faktiskt gett mig på det där med EFIT (Ett Foto I Timmen). Det är bara det att det aldrig blir Ett Foto I Timmen. Det blir snarare, ett foto när jag kommer ihåg att det ska vara ett foto i timmen. Så det kan typ bli klockan 8 och sen 12 och sen kanske 13 och så klockan 15 och så kanske en avslutande bild vid 22. Jag är värdelös. Här kommer istället EFNJKIÖTD (Ett Foto När Jag Kommer Ihåg Över Tre Dagar)

När målaren kommer och arbetar i lägenheten blir det mycket compact living. Vi har liksom alla rum i två rum under veckan. Mycket spännande. Närhet till allt kan man säga. Behöver man en gaffel kikar man bara under soffan. Är man sugen på att leka lite med dockor tittar man bakom träningscykeln som står bakom köksstolarna. 

När målaren jobbar i dotterns rum hela veckan får man campera tillsammans i samma säng. Det har sina fördelar. Och nackdelar. Speciellt när man vanligtvis sover med sin man som varken andas eller rör sig på hela natten. Att ha en snarkande, snurrande dotter i sängen är absolut en utmaning. Lite tröttsamt. Tills den natten hon kurar ihop sig väldigt nära och snusar en på halsen och vill att man ska stryka hennes hår och krama henne.  Då är det plötsligt ett nöje.

Sen får man lunch på jobbet. Igår var det Tomat sopa. Det låter värre än det är. 

Sen kan man avsluta dagen med en föreläsning och läs-och skrivinlärning. I pausen kan man gå på toaletten och får då  lite lektyr att tillägna sig när man kissar. Och så kan man inse att det det kanske var bra att så många lärare kom till föreläsningen om just läs-och skrivinlärning. 

Moderna grottmålningar som dessvärre inte sparas till eftervärlden.  Fast  det skulle vara intressant att veta vad framtidens arkeologer skulle säga om de hittade dessa vid en utgrävning?

12 kommentarer:

dianasdrommar sa...

Underbara bilder :) kram Diana

Dorro sa...

Ja, det där med ett foto i timmen har jag tänkt göra flera gånger men varje gång inser jag att jag kommer vara värdelös på det så jag struntar i det. Kanske dags att göra ett försök snart?!

Vad mysigt ni har det där hemma. Compact Living låter som the thing.

kram

Marina sa...

Härliga bilder1

Duktiga Tjejen sa...

Tomat-sopa, hahaha!

Husfrun sa...

Älska särskrivningar och stavfel som genererar helt andra ord ;)
Kul idé med foton över några dagar så där.

Stef sa...

Haha tomat sopa! Den var bra, ett foto i timme låter mycket! Cred till dig att det blev några bilder alls! :) kram

Saltistjejen sa...

Vad roligt att du gjorde ditt eget EFNJKIÖTD!! KUL!
:-)

ZtorZillen sa...

Ah, har också fnderat på att göra det där med ett foto i timmen! Tror att jag är som du, skulle också glömma hälften!

Camilla sa...

Kul ide med ett kort i timmen, men det skulle inte jag heller komma ihåg att ta. Jag kommer ofta ihåg att ta med mig kameran, men jag kommer aldrig ihåg att ta kort.

Anonym sa...

Härliga bilder!

Emma sa...

Kul inlägg, mer sånt!!

Och jag som tänkte att EFIT skulle vara ett gnäll inlägg, typ "F-word it."

Emma sa...

P.S ...din man varken andas eller rör sig om natten!!! Du borde skriva ett hyllningsinlägg!

Min gillar att ligga på tvären, armbågas och snarka högljutt...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...