lördag 10 mars 2012

Jag försöker peppa mig

Ikväll är det dags för Mellofinal och försöker peppa mig lite grann. Jag har liksom fallit ur den där Melodifestivalfebern jag haft tidigare om åren. Det börjar bli lite lamt med alla deltävlingar. Nu kommer jag att låta som en gammal bakåtsträvare, men det var faktiskt bättre förr. Jag kommer ihåg när jag var liten och att få vara uppe riktigt sent på Melodifestivalkvällen var årets höjdpunkt, en familjefest. Nu är det "familjefest" sex gånger under lika många veckor och särskilt sent är det heller inte. Inte ens finalen. Den slutar klockan 22. På min tid var det efter midnatt. 
I år har jag sett en bråkdel av veckotävlingarna så låtarna under finalen ikväll kommer att bli ganska nya för mig. Jag har hört Loreens låt och den gillar jag starkt. Dannys tycker jag inte om av rena principskäl. Han är för boybandish för min smak. Mollys låt är också fin, men lite långsam. Jag tror inte att den kommer att slå i Europafinalen. För det är väl vinst vi ska ha nu?


Ja, vi får se. Jag laddar hela dagen lång. Dessutom ska vi vara lite barnvakt till min systerdotter och sen ska vi ta en sväng på stan. Vi ska hyra film och ha en filmeftermiddag med lite popcorn jag och dottern. Det är välbehövligt efter den här långa veckan!

Den här fick jag med mig hem från förskolan igår! Dottern hävdar att det är en kanin. 


10 kommentarer:

curlingmamman sa...

Vi var i Globen igår och det var en häftig final med många bra artister.kram

Husfrun sa...

Loreen är bra, hoppas att hon vinner samtidigt som jag så klar hejar på Ulrik eftersom han är brorson till ägaren av min ädle arab.

Malin-Charlotta sa...

Haha! Jag är Danny frälst! Här står det mellan Danny,Loreen och Herr Lindgren. Malin musik rakt av!

Kommer bli Toppen, Trillis!

Duktiga Tjejen sa...

Jag har inte hört Loreen! Och kommer missa ikväll. Ska bort en första kväll på HELA ÅRET (till mamma). Otroligt. Hoppas jag orkar...

Kul att få veta dotterns namn! Jag var extra nyfiken eftersom vårt barn kommer få ett namn på N OM det blir en tjej. Men det var inte samma namn :) Fiiint ni har valt!

Anonym sa...

Aj, aj här kommer "tantvarning", på mig själv men jag håller med dig. Säga vad man vill men när det gäller Melodifestivalen så var det minsann bättre förr och de flesta sjöng på sina egna språk medan de flesta bidragen nuförtiden sjungs på engelska. Många låtar kommer vara nya för mig med men titta, det ska jag för Ranelid och Sara-Li är ju där!!!

Rolig dotter du har, ena dagen namnbyte, nästa dag kanin :-)

Steel City Anna sa...

Väldigt gulligt foto :) Lite roligt är det ändå att se hur Björn och Torsten sköter sej när det är live och final. Ska de glömma texten? Ändra texten? Byta språk? :)

Camilla sa...

Jag håller med dig helt, det var bättre förr med en melodifestival!
Söt kanin du fick med dig hem :)

Monica sa...

Mycket söt kanin:-). Nu vet vi hur det gick, ja jag vet inte vad som var bäst, jag lutade åt David Lindgren eftersom han både kan dansa och sjunga, gillar break-dance:-), men det var rätt dåligt alltihop enligt min åsikt och visst var det myyyyycket bättre förr;-))

Katarina sa...

Jag är aboslut inte någon Melodifestival typ,,,, var det itne helelr i Sverige. Men imorse gick jag in på You Tube för att lyssan på Sveriges vinnarlåt. Jo, den är nynn vänlig, att sjunga till är nog betydligt svårare..

Hoppas ni fick en fin ikväll tillsammans!

Anonym sa...

Kul att Loreen vann! :) Men JA, det är lamt med alla deltävlingar och tar bort en stor del av charmen. Tycker finalen blir roligare och mer intressant ifall jag inte sett deltävlingarna innan! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...