söndag 4 mars 2012

Ett nytt kapitel

Idag börjar ett nytt kapitel i våra liv. Efter ett hemskt och tårfyllt farväl påbörjar vi vår resa mot nya mål. Det kommer att bli bra det här. Så småningom. Ännu känns det väldigt långt, väldigt ensamt och väldigt jobbigt. Vi går mot ljusare tider på flera plan och det gör att det går att uthärda. Det gäller att sätte blicken mot målet och fokusera.
Idag ska dottern spendera sin första hela dag på förskolan. Tidigare har hon bara gått några timmar om dagen. Det ska bli intressant att se hur det fungerar. Hon gillar förskolan så det bör inte vara några problem. Samtidigt är det en stor förändring som sker i hennes liv just nu. Det kan ju skapa lite förvirring och svårigheter i en liten människas liv att ens pappa bor så långt bort. De är ju vana att spendera nästan hela dagarna tillsammans...

Idag är det i alla fall måndag och jag är glad för att:

  • vi går mot ljusare tider. Mörkret är på väg bort, ljuset på väg in.
  • vi äntligen tagit steget på väg mot New York, efter så många år.
  • det finns så fina människor i bloggvärlden som stöttar och uppmuntrar! Tack!
  • jag har en så fin make och en underbar dotter!
Ha en fin måndag!

15 kommentarer:

Sara sa...

Usch så jobbigt för er alla tre. Tur att det är en begränsad tid, även om det känns långt just nu.

Det kommer säkert gå toppenbra på förskolan!

Camilla sa...

Dottern kommer säkert älska att vara på förskolan och veckorna kommer att flyga förbi innan du hinner blinka.
Kram

Husfrun sa...

Förändringar är jobbiga men i slutändan kommer det här att bli fantastiskt bra.
Kram.

Lisa sa...

Förstår att det känns jobbigt, fast det är ju övergående. Tänk vilken spännande fas ni är vid nu och snart flyttar ni. Woho!

Anonym sa...

Gör något som du tycker är riktigt roligt idag, när du kommer från jobbet och sedan när kvällen kommer så är första (och kanske den värsta) dagen i ensamhet, alltså utan din man, över.
Kram!

Marina sa...

Jag är helt övertygad om att tiden kommer att flyga iväg, vänta bara...:)

Duktiga Tjejen sa...

KRAAAAAAAAAAAM!!

Mariah sa...

usch, det är verkligen inte roligt att vara ifrån varandra! Men man får tänka att det är ju inte föralltid och det är en fas som måste gås igenom innan ni kan nå erat mål om framtiden! Grattis till visumet föresten!! (jag är här inne och läser, men har varit hemskt dålig på att kommentera).
Det måste vara spännande med att snart kunna flytta!
och våren kommer gå fort, innan man vet om det så kommer månaderna dra förbi och ni kommer återförenas igen :) Tänker på dig! Det är alltid de första dagarna som känns värst, sen blir det lite lättare.

Anonym sa...

Vilken spännande resa sen! Håller tummarna att allt går över förväntan!

Emma sa...

Kram! Nu har den här tiden isär börjat -och allt som har en början har ett slut.

Monica sa...

Ja det kan inte ha varit världens lättaste helg för er om jag säger så. Det blir en väldig omställning för er dotter också så nu får ni hålla ihop:-). Hon förstår att hon är jätteviktig för dig och vice versa. Du får planera in roligheter när det blir lite ledig tid över, ja den lediga tiden måste nog också planeras när du är själv med allt ansvar, ni kan ha lite önskeförslag båda och så k,an ni rösta:-), kan bli oavgjort förstås men det går att lösa, och så försöka beta av lite spännande utflykter, det kan bli oväntade saker när ett barn får bestämma:-). Ni kan ha en hemlig utflykt för varandra, det kan bli alldeles otroligt spännande:-). Ta hand er och som sagt, tiden går ändå rätt fort och som tur är kommer våren!

Cinnamon sa...

Kram! Inte kul att vara ifrån kärleken så länge. Men tänk vad bra det kommer bli när ni möts igen och startar ert nya liv! Se till att skype:a mycket med varandra under tiden. Kram!

Malin-Charlotta sa...

Det klart det blir bra, kära Trillis!!!!

Emma sa...

Det ar ju otroligt tufft att vara ifran sin partner, sarskilt i borjan, men jag ar overtygad om att det kommer att ga bra!
Och sedan ar ni ju pa G till New York! Det skall bli sa himla spannande att folja er!! Kram!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

En hälsning från nordnorge!!
Spännande o bli amrikan "igen", ser fram emot o följa dig vidare såklart!

Klem Anna

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...