torsdag 8 mars 2012

Freeeeedaaaaag!

Aldrig tror jag att jag längtat så mycket till en fredag. Att slippa gå upp klockan 05, slippa väcka dottern aptidigt, slippa stressa till förskola och jobb, stressa och hämta, skynda hem, laga mat...Hela dagen imorgon ska vi bara ta det lugnt. Slappa. Mysa. Vila. Melodifestivalfinal. Låter nästan som en dröm!

I eftermiddag åker granen ut så att ni vet. Då kommer våren imorgon. Anneli rapporterade dock i sin kommentar om människor som fortfarande har adventsljusstakar i sina fönster! Vad är det för fel på folk egentligen? Det här måste upp i EU-domstolen. Sånt kan vi inte tolerera. Fram med en lag som förbjuder julpynt efter mitten av januari.
Av med huvudena! Kanske att ta i, men åtminstone ett lillfinger kan väl ryka på hädarna? En nagel? Ett hårstrå?
Jag säger då det. Vart är världen på väg egentligen?ps. Detta är mitt 1000:e inlägg! Kanske skulle dedikerat det till nåt viktigare än att förfasa mig över julstakar, men vad sjutton. Man kan inte vara djup jämt och ständigt. Fast fatta, 1000 inlägg. Det är inte kattskit!

11 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å Grattis till 1000:e inlägget!!! Härligt!
:-)
Och jag håller med dig. Julpyntet ska BORT! (säger hon som fortfarande har snögubbar, skidåkande pingviner , snögubbar och en julgran...!!! kvar på ena fönstret....) Men jag skyller detta fönsterpynt på E som vägrar ta bort det. Och tänker att förutom granen så ser det mer ut som vinterpynt i största allmänhet faktiskt. ;-)
KRAM och njut av helgen nu!!

Husfrun sa...

Det är väl tillräckligt djupt att förfasa sig över att folk har adventsljusstakarna kvar.
Härligt med fredag och lite andrum. Du är duktig som roddar allt i hamn.

Marina sa...

Det där med att gå upp 5 lät inte kul alls - njut av helge!

MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET sa...

Nej, vikten säger verkligen inte allt :) Jag är super nöjd!

TACK!!

Anonym sa...

UNDERBART MED FREDAG OCH HELG! Vem hejar du på i Mello?? Trevlig helg!!

Duktiga Tjejen sa...

Grattis till 1000:e inlägget!

Jag är nyfiken på vad N egentligen heter. Låg och tänkte på det igår. Natalie? Norah? Det kanske är hemligt?

Anneli sa...

Grattis till 1000, helt otroligt vad inläggen rullar på! Och helt fantastiska är de hela tiden. Tack för alla dina underbara och roliga ord som du bjuder oss på hela tiden.

Ha en riktigt härlig helg!

Anneli sa...

Och ja, julpyntet ska bort! Vad är det med människor egentligen, det är ju påsk snart. Fast de kanske har allt pynt framme hela tiden. Det sparar ju onekligen lite tid. Fast nej, någon måtta måste det ändå vara. Ordning och reda!

Lisa sa...

Men åh, går du upp klockan fem varje vardag? Du är min hjälte!
Och såklart ska julpynt bort innan januari är slut, det gäller även julgranar! =)
Hoppas du får en finfin helg med mycket mys!

Malin sa...

Lite nyfiken, kan du gymma när maken är bortrest? I USA finns det ju gym med barnpassning, men jag vet inte hur det är där ni bor?

Monica sa...

1000 inlägg är inte dåligt:-), en underbart trevlig mysig helg med goda frukostar (inte sååå tidiga) önskas er, lilltjejen och du får mysa riktigt och hon kanske orkar titta ett tag på programmet med sång och musik:-) eller vad man ska kalla det;-), kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...