fredag 29 juni 2012

Yoghurtheaven

Igår kväll gick vi ut på en promenad, uppför backen istället för nedför som vi brukar. Det finns en hel värld där uppe tydligen. Spännande saker. Vad vi var ute efter var frozen yoghurt. Tidigare har vi passerat ett ställe som säljer just detta och igår var det dags för smakpremiären. Farligt var det kan jag tala om. Självservering! Och betalning efter vikt på det man tagit. Det fanns vanilj, choklad, kaffesmak, granatäpple och mango. Och jag gillade alla. Plus att det fanns toppings man kunde lägga på som små bitar av kakdeg, brownie, kitkat, mashmallow, strössel, bär etc. Riktigt, riktigt farlig och gott. Väldigt gott!

Det blir fler resor upp för backen hädanefter! Och några springturer där emellan...

8 kommentarer:

Petra Mitt i Livet sa...

Mmmm... Det låter som Red Mango eller Pink Berry! Gissa om döttrarna (o till en viss del även jag och mannen;)) är mer el mindre addicted!?!! Nu har det även öppnat ett 16 Handles på vårt närmaste mall... Ja, de har precis just det, SEXTON olika ljuvliga smaker!! Om man inte passar sig så ökar helt säkert antalet handles på den egna hyddan till ett skrämmande antal, hihi!
Kram!

Johanna sa...

Det där lät ju helt fantastiskt. Blev sjukt sötsugen nu. :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Å så gott. Tur ni måste ta er uppför en backe för att ta er dit ;)

Camilla sa...

Mmmm vad det lät gott.
Jag har ätit frusen yoghurt en gång. Det var i Båstad på 1980-talet. Jag minns att det som att det var gott.

Duktiga Tjejen sa...

Men frozen yoghurt är väl inte särskilt onyttigt? Eller har de sockrat den rejält? fast överöser man den med cockie dough kanske det är en annan femma såklart ;)

Älskar frozen yoghurt, kan inte äta yoghurt nu som gravid = bröl! Men sen. Det har en svingod med björnbärssmak i stan här.

Christel sa...

Åh. Det lät ju farligt gott!

Min plats i solen sa...

Haha, det är kanske tur att ni måste ta er upp för backen först. Då är man ju värd en frozen yoghurt. Med alla tillbehör. ;)

Sköt om dig och njut!

Kram Lotta

Marina sa...

Yammi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...