söndag 24 februari 2013

Oscarskväll

Känns lite annorlunda att sitta och se Oscarsgalan live. Visserligen har jag någon gång i min ungdom försökt att ställa klockan på mitt i natten för att kliva upp och se galan...men. Nä. Jag pallar inte riktigt att vara vaken så tidigt/sent...
Just nu är det röda mattan som gäller på TV. Själva galan starta om ca 30 minuter när jag skriver detta. Det är väldigt mycket fokus på klänningar och "looks", vilket inte direkt intresserar mig. Ibland dyker det upp en gammal bekant. Robert De Niro och hans fru Grace till exempel. "Robert", ja vi är Du med varandra (hmm, erm...eh) har jag morsat på några gånger (hans son gick i samma klass som en tjej jag satt barnvakt åt) och hans fru har jag konverserat på en skolutflykt.
Sen var det slut på längan med vänner...

Nej, nu ska jag fortsätta kika på kändisar och hålla tummarna för mina favoriter!

6 kommentarer:

Marina sa...

Hälsa "Robban" nästa gång!

Villa Frejas bokblogg sa...

Och här sitter jag och skryter med att jag "nästan" är kompis med Ulrik Munther, eller i varje fall klappat hans hund :)

Monica sa...

Låter spännande att fått uppleva sådant i verkliga livet, kul, och bra att se de är vanliga levande människor:-), själv har jag talat med Lillbabs och Bert Karlsson:-)))), det går inte av för hackor de heller:-))

Malin sa...

Haha, morsade också på Robert De Niro när han och hans son besökte Vietnam medan jag bodde där 1996.

Jovisst, timmar av red carpet innan själva galan. Jag orkade inte ens hålla mig vaken till slutet. MEN man kan ju se alla sammandrag på morgonen.

iaz sa...

Det är ju alltid lite trevligt att se på alla fina (och ibland konstiga) klänningar =) Hörde att en svensk fil fick en oscar med, skoj! kram!

Maria sa...

Det är lite kul med dessa galor. Liksom en annan värld som verkar så glamorös.
Kul med Robert De Niro, jag gillar honom skarpt .. möta honom på "gatan" och jag skulle nog skita ner mig .. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...