torsdag 8 januari 2015

Ett inlagg utan svenska bokstaver

Har sitter jag pa biblioteket och skriver. En dator utan svenska bokstaver, men vad gor det? Kanns val lite mer exotiskt? Vad tycker ni?

Nu har snart en vecka gatt efter jullovet och ja, det kanns som om jag aldrig hade lov. Mandagen var rolig faktiskt. En liten pojke i min grupp kom och fragade om jag kom ihag honom. Och sa klart gjorde jag det. Vilka funderingar de har de sma!
Pojken som jag ser efter varje eftermiddag gav mig en stor kram nar jag hamtade upp honom efter skolan och det kandes som om jag behovde den uppmuntran!

Sedan har veckan flytit pa. Jag hade ett par dagar da jag inte fick ordentligt med somn. Natten till mandagen vaknade sonen 04.45. Och jag forsokte in i det langsta att fa honom att somna om, men icke. Natten till tisdagen, da jag trodde att jag skulle fa sova, tog det extremt lang tid att somna och sedan vaknade jag vid midnatt och kunde inte somna om forran tva timmar senare. Darefter vaknade sonen tidigt igen och kunde inte komma till ro. Jag var som en zombie den dagen kan jag tala om. Som tur var har det folj ett par riktigt langa och skona natter efter det. Annars vet jag inte vad jag gjort!

Hur som haver. Fredag imorgon! Kan knappt vanta. Det ar kallt nu. Manga minusgrader ar det och i ar ar jag valdigt forberedd. Lager av klader, varma vantar, en varm sjal och till och med understall. Sent ska syndaren vakna. Jag fryser alltsa minimalt. Typ. Inte sa att jag skulle vilja vara ute och vandra i timmar direkt, men tillrackligt for att kunna ga mellan tunnelbana och jobb och hem utan att forfrysa tar och fingrar.

hall er varma!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Det är verkligen tungt att börja jobba igen. Första dagen går jag upp av bara farten och lite nervositet. Andra dagen släpar jag mig ur sängen, men konstaterar att det var faktiskt ganska kul att jobba. Frampå eftermiddagen börjar tröttheten komma ifatt igen. Det värsta med att vara trött är att jag småäter så mycket för att hålla mig pigg.
Ska nog gå och sova nu så att jag orkar med fredagen också. Lycka till med din fredag!

Monica sa...

Väldigt jobbigt när det blir för lite sömn, och man får tvinga sig till jobb, konstigt nog går det. Skönt med vinterkläder, att ha riktigt varmt på sig och hellre plocka av om det behövs, här är runt noll ofta och ibland någon köldknäpp, jag tycker det är vinterkallt från +5 ungefär:-) och väntar bara på den arktiska kylan som brukar komma i februari och stanna till maj.

iaz sa...

Har ni fått mycket snö där borta? Mycket kyla? Hoppas ni står ut med den iaf =) DU såg ju välklädd ut på bilden på Insta så det är nog ingen fara. Här blåser det just nu 24 m/s ute och regnar, +6 grader. Märkligt i januari ;) Kram

Anna Granström sa...

Helt off i bloggvärlden, men hej! Hoppas du får sova gott framöver och att det blir vår i NYC snart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...