lördag 12 december 2015

Och vi överlevde!

Lucia is done and dusted på vår skola! Och jag överlevde! Vi hade två framträdanden; ett på ett ålderdomshem och ett i kyrkan. Ålderdomshemmet gick mycket bra. Lugnt och harmoniskt. Mycket uppskattat!
Kyrkan var mer kaotisk så klart, men det gick vägen! Hälften av alla elektriska ljus fäktades sönder innan föreställningen, någon sprang ur tåget, en annan grät, men majoriteten lyckades gå i procession hela vägen in, sjunga de flesta sånger och sedan gå ut!

Det värsta kommer sen. När vi är i parken för fika alla barn och föräldrar tillsammans. Att hålla koll på 12-13 barn bland 100 personer eller så, är rena tortyren. Vi har dessutom en tjej som lätt springer iväg. Dessutom kom parkarbetare och skulle prompt köra stora fordon där vi var!

Men vi överlevde!

7 kommentarer:

Monica sa...

Skönt att läsa rubriken:-) men vilka jobbiga tillställningar, ja kanske de gör mest nytta på ålderdomshem, de gamla behöver piggas upp:-). Skönt att ingen svimmade ändå av barnen och att ni fick med lika många hem som dit:-). Det är rätt jobbigt med andras barn, haha, sina egna har man koll på.

iaz sa...

Vilken erfarenhet =) Skönt att det gick bra, även om det låter lite farligt med stora parkmaskiner och små barn =/ Bra jobbat! Kram

Anonym sa...

Förstår din känsla av : Puh vi klarade det! Vi firade lucia ute på skolgården med alla ettorna (ca 50 barn) och en massa föräldrar. Det gick ganska bra. Det blev lite ofrivillig kanon när ena halvan av barnen började skunga snabbare än den andra halvan. :)

Sedan var jag iväg med min klass, 16 barn, och sjöng för SFI (Svenska För Invandrare). De var så duktiga och sjöng så fint att jag blev riktigt rörd!

Annika sa...

TUR det!!
Att ni fixade det hela med livet i behåll :-)
Parken låter ytterst stressig och otrevlig. Men resten låter bra.
SKÖNT att det är över!!

Linda Mp sa...

Haha åh stackare! Man hatälskar dessa saker. De är såååå fina men sååååå stressiga.

Kim M Kimselius sa...

Ja, luciafirandet med små barn är en riktig pärs. Glad att ni överlevde dagen.
Ha det gott. God Jul och Gott Nytt år!
Kram Kim :-)

Monica sa...

Önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, hoppas du har lite ledigheter och hinner koppla av lite. Tänkte på om dina barn ser julkalendern och vad de tycker, storasyster mest då kanske eller om du ser den? Varit kul och intressant tycker jag och ser alla avsnitt, de senare om 50-tal och 60-tal var kanske lite enkelspåriga men de kan ju inte få med allt, måste förstås göra ett urval, de vuxna varierar rätt mycket i "skådespel" tycker jag medan barnen är väldigt duktiga och så kloka och roliga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...