lördag 2 april 2016

Semester!

Nu blev det visst ett uppehåll igen! Maken och jag åkte nämligen på semester en vecka. Vi fick en resa i present av makens bror tidigare i år och passade på att åka nu när jag hade påsklov från skolan. Vi åkte till Dominikanska republiken till en resort. Fantastiskt! Det var första gången vi var ifrån sonen överhuvudtaget. Inte ens en natt har vi varit borta tidigare så jag var lite nervös faktiskt. Jag förberedde honom en vecka innan genom att prata om att mamma och pappa skulle flyga och att han skulle stanna hemma med storasyster och farbror och faster och kusin. Först var han inte så glad över det, men ju mer han hörde om det destor mer accepterade han det. Och han hade ju himla roligt när vi var borta!

Jag och maken hade också väldigt roligt! Vi njöt av att slippa laga mat (åkte med all inclusive) och diska. DET var skönt!
Vi gjorde utflykter, snorklade för första gången, åkte upp på ett berg och massa annat. Och så spenderade vi så klart en hel del tid på stranden!

Här är vår resort med pool. Vi gick aldrig i poolen utan föredrog stranden och havet!

Utsikt från Berget Isabelle

Dans på berget. De försökte bjuda upp mig med, men...

Mer utsikt från berget 
Nybyggt torg i staden Puerto Plata

Utsikt från rummet

Jsg hittade en svensk bok på hotellets bibliotek


Vi hade en jättefin vecka tillsammans! Varmt och skönt. Nu är vi tillbaka till lite kyligare vädre (men inte illa!) och snart är våren här! Kanske är den redan här? Träden har börjat slå ut i alla fall.

11 kommentarer:

Malin sa...

Gud vad lyxigt, bara ni två. EN natt sedan barnen föddes har vi varit utan båda barnen tillsammans. EN natt...i Danmark för ett antal år sedan. Maken blir ju utan oss tre varje sommar och jag var i Stockholm utan barnen två nätter en gång, men inte tillsammans med maken. När vi är i Sverige så är maken där så kort att det känns konstigt att resa bort och lämna barnen med mina föräldrar (som för övrigt inte är så intresserade av barnpassning). I sommar skall äldste sonen (endast) på övernattningsläger en vecka så vi får se hur det går! Det blir det längsta han har varit ifrån oss!

Monica sa...

Så skönt! Och så fint det ser ut! Härligt med lite mer värme och sol denna tid och att kunna koppla av och ni visste att barnen hade det bra också. Den boken skickade jag iväg till Anna innan jag läst den själv, men ska tydligen vara bra, fått bra recensioner.

Steel City Anna sa...

Ser härligt ut! Låter väldigt skönt. Sol och värme.

Cinnamon sa...

Ni verkar ha haft det underbart!

Marina sa...

Det ser helt fantastiskt ut! Härligt med en alldeles egen semester.

Camilla sa...

Härligt med en avkopplande semester på tu man hand. Jag tror att även barnen växer av att vara ifrån mamma och pappa ett tag, om de har andra nära och kära att vara hos förstås.

Anna Ström Åhlén sa...

Men åh, så underbart och välförtjänt! En perfekt present att få!

Annika sa...

VAD härligt!!
Det var ni värda!
Punta Cana?
Har flera vänner som varit där och verkligen GILLAT det.
mmm...så fint att ni kom iväg!

Maria sa...

Vad skönt med semester! Vi försökte också åka iväg någon vecka utan barn när de var små. Tror det är viktigt! Sen är det skönt att längta lite med till barnen. Dominikanska verkar fantastiskt!
:)

iaz sa...

Verkar som ni haft en härlig semester, skönt att få lite tid för er själva för återhämtning och vårda relationen. Sen är det ju aldrig fel att göra det i sån fin miljö ;) hihi Snäll svåger du har =) Och boken, den står i min hylla och ska läsas. Hoppas de var bra! Kram

Casa Annika sa...

Vilken fantastisk present! Det låter helt underbart! En njutsemester för er två ensamma!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...