lördag 1 januari 2011

Dagen efter

Idag är det dags för mys och eftertanke. Därför blir det inget långt inlägg idag. Jag tycker lite synd om de som får vara värdar för till exempel TV4:s Nyhetsmorgon idag. De ser lite rödögnade ut och verkar lite smått sega. Det kan jag förstå. För även om man vet att man ska jobba dagen efter är det lätt att man väljer att stanna uppe till åtminstone efter tolvslaget.
Jag själv är lite seg trots att jag sovit. Men pensionär som jag är, är jag mer van att sova vid tiotiden på kvällen och inte vid halv ett. Kanske därför?
Ha en underbar första dag på det nya året!

5 kommentarer:

Anna sa...

De´samma till dig. "Uppe med tuppen" idag, trots sen natt...men måste få kontakt med John och äntligen, kl 07.30, kom sms:et: "Vi är nu framme mamma och allting är jättebra". Jag har nu pratat med honom också och jag kan slappna av ;-)
Ha en skön början på det nya året!
Kram

Mrs Clapper sa...

Detsamma! Hoppas att ni får en mysig dag! Här blir det också VM i slappning. Just nu leder Hugo med hästlängder... Kram!

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Själv vaknade barnen 05.45, eller rättare sagt, den äldre (som borde veta bättre ;-))

Men jag gick och la mig 22.15 igår. Dottern kunde inte sova, det smällde, hon var övertrött, sov oroligt och låg bara och grät "mamma, mamma", hjärtat smälte och spenderade min gräsänkeafton i säng med båda barnen *myyyys*

Saltistjejen sa...

Hoppas ni får en riktigt fin och lugn dag! eller nu är det ju kväll hos er faktiskt. Här är det lugnt och det har varit avslappnad dag idag. Nu måste jag tyvärr gå till jobbet igen men jag har iallafall fått mysa mycket med E under dagen fram tills nu!
Kramar från ett gråmilt NYC!

Trillingnöten sa...

Anna: ja, du hade ju en bra anledning att vara lite uppe och lite orolig :)

MrsC: Älskar VM i avslappning :) Det borde vara en riktig gren minsann.

Skrotmamman: Men mysigt! Då gör det inget att vara uppe med tupp. Eller, jo, det gör det nog iaf :)

Saltis: Tänk om jag måste ha gått till jobbet...huvva! Du är så duktig :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...