lördag 22 januari 2011

Fredagsmys gone wrong

Vi hade fantastiska planer inför fredagskvällen, film och mys stod på schemat. Jag såg fram emot det till tusen. Vi åt middag, gjorde N ordning för kvällen, jag duschade, nattade N. Någonstans där gick allt fel.
Sen hamnade jag i soffan av nån konstig anledning. Liggandes med en kudde under huvudet och en filt över benen...Hur kommer det sig?
Plötsligt hör jag mig själv säga till min man att han skulle väcka mig om tio minuter så vi kunde börja titta på filmen. De tio minuterna blev lite över en timme (jag skyller på maken. Han hävdar å det bestämdaste att han ville vara snäll) och då var jag fortfarande så trött att jag inte skulle pallat att titta på film. Istället låg vi och pratade lite och sen gick jag till sängen, läste och efter det sov jag helt enkelt.
Det var kanske det jag behövde efter en lång vecka med tidiga mornar. Då får man ta det helt enkelt.
Idag är jag i alla fall pigg och glad! Det kanske blir nån film ikväll istället. Med keso-ostkaka? Det tål att tänkas på. Vi har ju både keso och ägg hemma. Jag tror vi lyxar till det lite.
Trevlig lördag på er!

Denna är ju snarare fylld med kesokaka ikväll då...så förställ er det istället.


ps. Det gick bra hos tandläkaren! N var lite skeptiskt först, men sen gick det bra. Hon öppnade munnen, blev undersökt och fick en låtsastatuering som "pris", sa tack och gick hem. Perfekta tänder hade hon till på köpet. Tack och lov. 
En parentes till att N var till tandläkaren när hon var 10 månader. Här in da Sweden går man när barnet är runt året för att informeras om hur barnets tänder ska skötas, så besöket är ingen regelrätt undersökning. Mer för föräldrarnas skull. 

6 kommentarer:

my sa...

Vad bra att det gick bra hos tandläkaren! :)

Ibland behöver man bara sova helt enkelt. Jag har gjort precis likadant ett par gånger efter en jobbig jobbvecka, det går liksom inte att hålla sig vaken. Tur du har en snäll man som förstår ditt sömnbehov! :)

Trevlig lördag! Den där kesocheesecaken låter god, recept?!

Min plats i solen sa...

Ibland vill man mer än vad man orkar helt enkelt och maken gjorde rätt som lät dig sova. Det var ju det du beövde.

Ha en fin lördag och ha en trevlig myslördag med film och kesocheesecake istället. :)

Kram Lotta

Monica sa...

Det behövde du, bara bra att sova vidare när kroppen och knoppen säger så:-) Så bra med lilltjejens fina tänder, hon är duktig med tandborsten:-). Och blev förut lite förskräckt att läsa om skolbarnens, konstigt det är så pass illa, att inte föräldrarna sköter dem bättre och har koll, tar den enklaste vägen för stunden.

Kim M. Kimselius sa...

Hoppas att lördagskvällen blir som du planerat. Oftast ÄR det svårt att vara vaken länge på fredagkvällarna, ja alla kvällar förresten, när man som jag är morgonpigg! Ha en trevlig lördag kväll! Kram Kim

Stef sa...

Oh vad alla springer hos tandläkaren i dessa tiden haha! Ja det blir sådär ibland med fredagsmyset! Men man kan alltid ha lördagsmys istället! Och ja, jag tycker att ligga på soffan låter som fredagsmys det också!

Kramar

Saltistjejen sa...

Jag tror att det var exakt det du behövde. Ibland är man bara sådär övertrött och då finns inget annat än sömn som gäller. Men visst, jag förstår känslan av besvikelse också, för så kan jag också känna om jag har sett fram emot ngt och sedan somnar jag från alltihop. Men fördelen är att man känner sig utvilad efter en sådan kväll/natt och det bådar ju gott för resten av helgen.
Vad bra att det gick så bra hos tandläkaren. Och tack för svaret på frågan ang tandläkarbesök med små barn. :-)
Ha en en fortsatt fin helg!
Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...