tisdag 24 januari 2012

Härlig uppskattning!

Igår blev jag förärad en alldeles vacker Award av Dorro med en helt fantastiskt fin motivering som lyder (fasiken, höll på att skriva luder!!): "En klok kvinna som skriver om sina tankar kring sitt liv och det som hon ser omkring sig. Hon ger mig ofta saker att tänka på efter att jag varit inne hos henne och läst. Det är härligt när man får dela någon annans syn på saker och ting här i livet. Läs hos henne och ta del av hennes klokhet."

Jag blev alldeles varm i kroppen. Speciellt efter gårdagens elaka inlägg om folk som ramlar!


Så klart ska man skicka denna fantastiska award vidare. Gå in och njut på dessa bloggar:

Kim Kimselius är en författarinna som har skrivit otroligt många böcker. För någon månad sedan vann jag en dessutom! (Den ska börjas läsa så snart det bara går!). Hon är aldrig snål med bra tips, uppmuntrande ord och spännande skldringar av livet i allmänhet. En fin människa rakt igenom som förtjänar uppskattning!

Stora tankar om små ting är en för mig alldeles ny blogg. Lisa bloggar om livet ur ett humoristiskt perspektiv. Absolut my cup of tea! Jag gillar bloggen ju mer jag läser!

Fokuserad skrivs av Sara som är lärare liksom jag. Vi har dessutom gått i samma klass för 250 år sen. Det ni! Numera följer vi varandra på bloggarna. Ni får läsa om en tvåbarnsmammas liv, nyligen yogafrälst och bjuder på riktigt fina bilder! Ibland dyker det upp riktigt goda recept som får det att vattnas i munnen!

Camilla när man kan få en vinterhatare och en icke-skogsmulle som mig att nästan längta till naturen - då är man bra duktig. Detär precis det Camilla får mig att vilja bli - naturtok. Dessutom sysslar hon med geocachening (stavning på det? Någon?) som verkar spännande.  Jag misstänker att vi har en sån utanför vårt hus faktiskt. Kika in och bli inspirerade!

Ni alla är så klart värda en award! Jag vet att alla skriver så, men det är faktiskt sant och jag måste bara få upprepa det! :)9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

KUL! Grattis!!!
Och jag tycker beskrivningen stämmer klockrent! :-)
Kram!!

Katarina sa...

Grattis! Oj, vad morgon tidig du är,,, själv bråtts jag med jetlagen. Kram

Sara sa...

Åh tack! Inte varje dag man får en award! :-)

Camilla sa...

Grattis och en härlig beskrivning av din blogg.

Tackar, tackar för min award! Kul! Du ska se att snart är du ute på picknick i skogen och studerar knoppar och djurspår :-)

Lisa sa...

Men åh, tack! TACK fina du, blir så himla glad av sån här bloggkärlek!

Unknown sa...

Det roliga med att läsa om andras awarder är att man får förslag på bloggar att gå in på. Det är roligt!

Duktiga Tjejen sa...

Du är helt klart värd awarden!

Kim M Kimselius sa...

Grattis till awarden. Instämmer med den person som skänkte dig utmärkelsen. Tycker mycket om din blogg! Tack för att du skickade awarden vidare till mig!
Kram Kim

Malin-Charlotta sa...

Jag kan inte annat än att hålla med till 100 % i hennes motivering!

Vad härligt det är med all blogg-kärlek!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...