måndag 6 maj 2013

Bränd!

Vem hade kunnat ana att jag skulle bli solbränd i helgen? Inte jag direkt. Vädret var väl okej, lite på den kalla sidan med vindpustar. Dock var det ganska varmt i solen.

En vän firade sin födelsedag i söndags och bjöd på picknick i Central Park. Efter dotterns dansträning tog vi således tåget ner till parken och njöt, tillsammans med ett helt gäng andra människor, av sol och matsäck.Vi tog med Ns baseballhandske och boll och lyckades kasta lite bland alla solande människor. Utan att träffa dem, tack och lov!


Precis bredvid där vi hade picknick finns en jättestor lekpark, som är helt fantastisk. De byggde den/gjorde om under min tid som au-pair. Nu har den några år på nacken, men är fortfarande väldigt härlig! På en sida finns det en byggnad med tunnlar, gångbanor, klätterställen, rutschbanor och annat skojsigt. Den kan uppehålla barnen väldigt länge.
Ni ser ju själva på bilderna.


Det finns även gungor, sandlåda, klätterställning och på sommaren slås vattnet på till "vattenspridarna". Jättehärligt!

Väl hemma insåg jag att solen nog varit starkare än jag trott och mitt ansikte fick en nyans av rött. Ni vet, jag blir inte direkt brun! Tyvärr. Nu har det lagt sig lite och det blev inte så illa som jag trodde till en början!
Hoppas er helg var lika fin!

7 kommentarer:

iaz sa...

Minns du en sommardag vi var barnvakt till K som satt i vagn och vi gick runt i Heby en hel dag i solen. Vi brände oss tom på benen har jag för mig. Kram! !

Villa Frejas bokblogg sa...

Låter som en toppendag. Men nu får man visst börja smörja in sig med solskydd. Jag blir heller aldrig brun.

Jojjo sa...

Vårsolen är ju lurig på det viset! Jag är den enda i vår familj som fortfarande är blek om nosen, måste bero på att min dagkräm har SPF.... eller på att jag har krupit runt hela dagarna med ansiktet vänt ner mot rabatterna, haha.

Monica sa...

Låter härligt! Och så bra att du fick lite extra D-vitaminer:-). Söta dottern ser ut att trivas också:-), vad skönt att det finns stora parker för lek och avkoppling. Och vad skönt det är med lite värme igen, t o m här hemma finns lite, igår sas det 20 grader, men jag vet inte, hade fortfarande vinterkappa och det kändes skönt:-) och det har folk här, både det, tjocka sjalar och stövlar med skinnkant på, hahaha. Vi har väl blivit vinterskadade kanske:-)

Martina sa...

Jag saknar de där amerikanska lekparkerna och de med vattenlek extra mycket på sommaren....
De kan det där med lekparker over there!

Camilla sa...

Verkar som en kul lekplats med en massa klättra och krypa och upptäcka. De där svenska lekplatserna med standardleksakerna blir lätt trista, men jag tycker nog att det börjat dyka upp en del lite roligare lekplatser även i Sverige. I vår stad finns en del lekplatser som även passar för lite större barn som är sugna på att klättra och klänga.

Malin-Charlotta sa...

Vilken härlig plats!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...